Середа
31
травня

ПОЗИТИВЧИК ДЛЯ МАЛЯТ ВІД ФІЛАРМОНІЇ!

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей в межах військово-цивільного співробітництва ЗСУ артисти Запорізької обласної філармонії подарували музичне свято для маленьких пацієнтів Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні.

Захід відбувся  в межах благодійної акції Командування об’єднаних сил ЗСУ «Естафета добра». Акція проводиться за ініціативи  Командувача ОС ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва. Керівником благодійної акції є військовий капелан, письменник Борис Кутовий, художнім куратором – режисер Максим Добролюбов. Головна мета заходів – піклування про маленьких українців, їх здоров’я, культурну освіту, виховання національній самосвідомості. Тож, Запорізька філармонія радо долучилася до акції.

Цього дня з веселими музичними композиціями до найменших пацієнтів завітали казкові герої Аладдін та Рапунцель з улюблених мультфільмів. Справжня чародійка Марина Євченко в яскравому образі Аліси із Країни Див запросила глядачів до загадкового світу ілюзії та зачарувала всіх магічним дійством. Разом із улюбленими героями дітки послухали знайому музику, поспівали пісень, пограли у цікаві ігри та навчилися справжній дружбі.

Для маленьких і дорослих слухачів прозвучали популярні українські та зарубіжні хіти. Своїми виступами, дітлахів, які перебувають на лікуванні підтримали Юлія Якса, Дарина Шупранова, Сергій Пивоваров, Вікторія Терещенко та Ірина Скляренко (бандура), Іван Левченко (саксофон). Ведучий –Юлій Гаврилов.

Свято відбулося на позитивній ноті та подарувало присутнім чудовий настрій. А як відомо, гарні емоції допомагають швидше набиратися сил, тож і ми зичимо малятам скорішого одужання та запрошуємо до філармонії на пізнавальні музичні програми.

Колективу філармонії та керівнику - заслуженому працівнику культури України Ірині Конаревій вручили Подяку від адміністрації Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні. Артисти завжди з великою радістю створюють музичні свята для діточок, які проходять лікування, тож обов'язково продовжимо нашу мистецьку співпрацю.

Щиро дякуємо нашим доблесним ЗСУ за можливість працювати на своєму філармонійному фронті та наближати Перемогу разом!

Сподіваємося незабаром!