Неділя
07
травня

МУЗИЧНИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ НАЙРІДНІШИХ!

 7 травня 2023 року академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії вітав усіх мам зі святом. До Міжнародного дня матері колектив презентував пронизану ніжністю і любов'ю музичну програму «Мамо!Вічна і кохана».

У програмі прозвучали улюблені народні пісні та композиції відомих українських митців Платона Майбороди, Олександра Білаша, Ігоря Поклада, Івана Карабиця та багатьох інших.

Особливий настрій створили ліричні й запальні танці та жартівливі вокально-хореографічні композиції. Виконавці продемонстрували всю красу і милозвучність української мови й пісні, високу професійну майстерність та артистизм. Солісти – Ольга Пацернюк, Оксана Смотрова, Ірина Котлярова, Світлана Малюкова, Віктор Храмов, Віталій Богданов, Тарас Максименко.                  

«Музична програма готувалася з особливим настроєм, адже подумки кожен артист колективу присвячував його саме своїй мамі. Репертуар підбирався дуже ретельно аби задовольнити смаки публіки різного віку, - зазначив керівник ансамблю «Запорожці», заслужений артист України Сергій Черногор. Дякуємо кожній неньці за життя, нескінченне терпіння, турботу, любов, ніжність та підтримку».

Під час концерту у залі панувала душевна атмосфера, яка наповнила слухачів теплом, позитивом і натхненням. Гості заходу висловили слова вдячності колективу філармонії на чолі із керівником - заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою за щоденну працю, яка дарує містянам яскраві емоції та гарний настрій, що вкрай необхідні мешканцям прифронтового Запоріжжя.

Мама – це наш янгол-охоронець, тому материнська молитва має потужну енергетику, яка щодня допомагає українським синам і донькам боронити країну. Нехай кожна мати дочекається живим і здоровим своє дитя.

Щиро дякуємо ЗСУ за можливість працювати на своєму філармонійному фронті та наближати Перемогу разом!