Середа
10
вересня

Мистецька акція «Єдина країна - разом до перемоги»: підтримаємо наших воїнів та вшануємо пам’ять загиблих!

 18 вересня, в четвер, в КЗ імені Глінки відбудеться благодійна мистецька акція «Єдина країна - разом до перемоги» - пам'яті захисників України.

 

Мистецька акція проходить за підтримки Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації.

 

У фойє Запорізької обласної філармонії буде презентована фотовиставка «Героїка», в експозиції якої представлені фотографії воїнів, полеглих в боях в ході АТО.

 

В рамках акції відбудеться концерт творчих колективів і солістів Запорізької обласної філармонії, в якому візьмуть участь ті, хто побував з програмами у військових частинах в зоні АТО. Також в концерті візьмуть участь самодіяльні колективи та групи, які не раз підтримували своїми виступами наших військових.

 

Під час заходу волонтери Запорізького Червоного Хреста,  представники громадської організації «Солдатські матері»  збиратимуть гроші, які потім будуть передані на реабілітацію воїнів, постраждалих в зоні АТО. Всі колективи і солісти впевнені, що моральна та духовна підтримка армії та наших воїнів зараз конче необхідна. В цей нелегкий час для України діячи  мистецтв хочуть бути корисними своєю справою. Артисти вміють співати і вони будуть дарувати своє мистецтво стільки, наскільки вистачить сил. Разом до перемоги!

 

Вхід на мистецьку акцію вільний.

 

Запрошуємо всіх небайдужих до майбутнього країни.