Неділя
12
лютого

ЯСКРАВЕ ЗНАЙОМСТВО З МУЗИЧНИМИ ПРОФЕСІЯМИ!

Мега цікавий і пізнавальний мистецький проєкт «Філармонія - дітям» триває. 12 лютого відбулася прем'єра оновленої програми «Музичні професії», в якій малята познайомилися із багатогранним світом музичного мистецтва та його героями – композиторами, аранжувальниками, вчителями, співаками, інструменталістами та диригентами. Саме вони стоять за створенням та виконанням музичних творів. Автор проєкту – музичний керівник Запорізької обласної філармонії, лауреат міжнародних конкурсів Оксана Гопка.

Під час програми дітлахи дізналися як народжується музика, хто і як її створює, як вона виконується та звичайно ж почули майстерне виконання відомих творів. Артисти допомогли діткам розібратися у сфері сучасної музичної індустрії та розповіли про найпопулярніші професії сьогодення.

Слухачі були у захваті від програми та прекрасних композицій Й.С. Баха, В.А. Моцарта, Ді Капуа, Дж. Каріссімі, М. Лисенка, Я. Степового, Г. Хоткевича, В. Філіпенка та українських народних пісень. Концерт пройшов у піднесеному настрої та додав позитивних емоцій глядачам.

Тож працюємо даліта чекаємо на зустріч вже 26 лютого на прем'єрі програми «ЇЇ Величність Музика». Завітайте всією родиною, буде цікаво!

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати на своєму філармонійному фронті та наближати Перемогу разом!