Неділя
06
листопада

МУЗИЧНІ ФАНТАЗІЇ ДЛЯ МАЛЯТ

У Запорізькій обласній філармонії тривають музичні зустрічі дітей із класичною музикою. 6 листопада в рамках мистецького проєкту «Філармонія - дітям» відбулася музична програма для дітей «Фантазія нот».

Спів пташки, переливи води, шум вітру – яких тільки образів не втілює музика, її дивовижний та чаруючий світ не може залишити байдужим ні дорослих, ні дітей.

Маленькі глядачі та їх батьки залюбки слухали твори таких відомих композиторів як Антоніо Вівальді, Габріель Форе, Франц Шуберт, Каміль Сен-Санс, Клод Дебюссі та інших. Всі композиції супроводжувалися цікавою та інформативною розповіддю ведучого Юлія Гаврилова. Під час програми за допомогою музики юні гості навчилися відтворювати у своїй фантазії дивовижні пейзажі та цікаві природні явища, дізналися, що таке програмна музика. Дітлахи дружно відповідали на цікаві музичні запитання, міркували та, звичайно, уважно слухали музику.

Свою творчість гостям подарували солісти філармонії: Вікторія Шестакова (сопрано), Юлія Якса (сопрано), Анатолій Калітенко (скрипка), Ірина Скляренко (бандура), концертмейстер – Іоланта Дамаскіна.

Концерт пройшов у затишній атмосфері камерної зали. Діти щиро дякували артистам за чудовий настрій та прекрасну музику. Гості висловили захоплення тим, як цікаво та доступно для дитячого сприйняття було подано матеріал під час програми.

Музика допомагає нам переживати складні моменти життя. Зараз важливо дбати про емоційний стан дітей, тому батьки мають чудову нагоду разом із артистами філармонії за допомогою мистецтва дарувати малятам яскраві миттєвості, приємні спогади та подовжувати естетичне виховання.

13 листопада о 12.00 запрошуємо дітлахів на веселу інтерактивну музичну програму «Мультконцерт 2».