Вівторок
23
серпня

Олена Жук взяла участь у патріотичному флешмобі до Дня Державного прапора

САЙТ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Публікація 23.08.2022

23 серпня Україна відзначає важливе державне свято –  День прапора. З цієї нагоди у Запорізькій обласній філармонії провели флешмоб за участі артистів закладу. У патріотичній акції взяла участь голова обласної ради.

Державний Прапор України є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Для підтримки українських воїнів, які боронять країну в гарячих точках, майстрині філармонії власноруч зшили 60 українських стягів. Їх передадуть нашим захисникам для підтримки бойового духу на передовій.

Сьогодні, 23 серпня, артисти академічного симфонічного оркестру, академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», солісти та працівники обласної філармонії провели флешмоб – зі створеними прапорами утворили форму малого герба України, а на балконі великої зали розгорнули велетенський стяг.

– Ми пишаємось тим, що ми запоріжці, українці, і разом з усією країною кожного дня наближаємо нашу перемогу – кожен на своєму фронті. Бажаємо нашим захисникам наснаги, здоров’я, міцного духу. Сподіваємося, що перемога вже близько! – зазначила в.о. генерального директора Запорізької обласної філармонії Ірина Конарева.

Свято Державного прапора встановлене на честь вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України. Воно об’єднує усіх українців.

– В умовах війни кожне свято української державності є для нас особливим.Сьогодні, у День Державного прапора, хочу побажати вам щиро і вірно служити інтересам нашої країни. Зі святом! Слава Україні! – привітала учасників флешмобу Олена Жук.

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

Посилання на сайт: https://zor.gov.ua/content/olena-zhuk-vzyala-uchast-u-patriotychnomu-fleshmobi-do-dnya-derzhavnogo-prapora