Четвер
12
травня

ЗАПОРІЖЖЯ ПЕРЕМАГАЄ ПІД АКОРДИ УКРАЇНСЬКИХ МЕЛОДІЙ!

Від 24-го лютого усі українці роблять усе можливе, щоб наблизити Перемогу. Кожен на своєму фронті: захисники — на передовій, медики — в лікарнях, пожежники - у небезпечних місцях та багато інших. Артисти допомагають мистецтвом і словом - підтримують моральний стан населення, духовно згуртовують українську націю у боротьбі проти ворога і надихають на Перемогу.
Так, 12 травня академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник та головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Чорногор презентував воїнам-захисникам нашого краю програму «Встань, козацька славо».
Артисти традиційно відкрили програму Гімном України та виконали народні, козацькі та естрадні пісні, які зачарували усіх присутніх. Окрасою програми стала одна з найпопулярніших пісень "Ой, у лузі червона калина" в обробці Сергія Чорногора. Солісти ансамблю вплели своїми дзвінкими голосами до вінка прекрасних мелодій пісні: «Я піду в далекі гори», «Била мене мати», «Кохана».
Радували своєю творчістю Віктор Храмов, Ірина Котлярова, Ольга Пацернюк та Тарас Максименко.
Особливо глядачам сподобалися хореографічні номери, солістами яких виступили Олександра Ткаченко, Микита Коваль та Сергій Коляда.
«Пишаймось захисниками й робимо все, аби підтримати їх. Для нас бачити їхні усмішки — найбільша подяка за свою працю" - ділилися враженнями артисти ансамблю.
Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з в.о. генерального директора, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою радував захисників фірмовими пиріжками та вручив Державні прапори,які виготовляють майстрині філармонії.
Присутні виразили вдячність за підтримку, неймовірно гарні номери та подякували за теплоту, яку подарувати артисти, а також пообіцяли незабаром зустрітися після Перемоги на концертах у Запорізькій обласній філармонії.
Наша сила – у нашій єдності, нескореності, незламності! Наша сила – у нашій боротьбі, вірі в Перемогу, прагненні бути корисними своїй армії та державі. Впевнено крокуємо разом до нашої Перемоги!