П'ятниця
04
лютого

ДАЛИ ДЖАЗУ

  Яскраво й драйвово, легко й невимушено, позитивно і з великою любов'ю до музики і своїх слухачів відбувся концерт «Moment notice»   джазового квартету Запорізької обласної філармонії під керуванням Юрія Крюкова!

  Сьогодні джаз – яскравий і багатоликий, загадковий і звабливий вже зайняв своє почесне місце у серцях тисяч запорізьких шанувальників. 4 лютого у концертному залі імені М.І. Глінки зібралися як цінителі джазу, так і публіка, яка тільки-но вирішила долучитися до особливого світу волелюбної музики.

  Стиль, настрій, емоції, шалена енергетика і максимально потужна атмосфера панувала цього вечора під час виступу колективу.

 «Живіть у ритмі музики і все буде джаз!» - такий девіз учасників джаз-бенду, якого вони притримуються і радять іншим. Найсміливіші імпровізації на сцені втілювали Юрій Крюков (фортепіано, електропіано), Тарас Пацернюк (труба), Дмитро Саверов (бас-гітара), заслужений діяч мистецтв України Сергій Хміров (ударні). Прикрасили програму солісти – артисти академічного симфонічного оркестру Тимофій Фуклєв (флейта), Станіслав Шинкаренко (губна гармоніка) та запрошений гість Валерій Авдієвський (саксофон (альт).

  У своїх виступах артисти поєднали інструментальну майстерність й творчі експерименти. Зміна ритмічних малюнків та мелодичних ліній додала особливої повноти звучання номерам. Музиканти виконали популярні твори композиторів-джазистів А.К.Жобіма, К.Брауна, Ф. Хаббарда, Ч. Коріа, Т. Монка, К. Бейсі, М. Франкса та інших.

  Разом із ансамблем гарний настрій гостям програми створював ведучий програми – харизматичний Юлій Гаврилов.

  Бурхливими оплесками та теплими словами дякували слухачі за чудовий музичний вечір.

  Концерт відбувся із дотриманням карантинних вимог.

  Учасники джаз-квартету завжди знаходяться в пошуку і вже підготували черговий сюрприз – ексклюзивну програму для дітей «Джаз Smile», прем'єра якої відбудеться 13 лютого о 12.00 в рамках мистецького проєкту «Філармонія - дітям»! Це обов'язково треба почути! Подаруйте своїй дитині любов до джазу, гарний настрій та незабутні емоції!

  Чекаємо і малят і дорослих!