Середа
17
листопада

Вітаємо художнього керівника та головного хормейстера академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», заслуженого артиста України СЕРГІЯ ЧЕРНОГОРА із ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України ІРИНОЮ КОНАРЕВОЮ

щиро вітає художнього керівника та головного хормейстера академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», заслуженого артиста України СЕРГІЯ ЧЕРНОГОРА із ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Шановний Сергію Вікторовичу!

Бажаємо Вам міцного здоров'я та щастя, родинного тепла й благополуччя,наснаги, оптимізму, яскравих , радісних подій та нових звершень!

Нехай безмежна любов до мистецтва та відданість шанувальників надихає Вас на оригінальні мистецькі задуми, здійснюються всі життєві плани, надії і мрії, а кожен день буде світлим і сонячним.

Хай і надалі під Вашим впевненим керівництвом процвітає яскравий колектив – козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії та дарує людям свято неповторної української музики.

Від усього серця дякуємо за щирість та професіоналізм!

Пишаємось, шануємо, цінуємо!