Неділя
20
грудня

У філармонію "Прийшов БИЧОК! І все буде ОК!". Прем'єра новорічної шоу-програми

    Навіть під час карантину, кожен бажає відчути казкову атмосферу чарівних новорічних днів. 20 грудня у Запорізькій обласній філармонії стартував цикл новорічних дитячих шоу-програм «Прийшов БичОК – все буде ОК!». Завітавши до концертного залу імені М.І. Глінки, запоріжці та гості міста змогли насолодитися авторською програмою та поринути в найкрасивішу пору року.

    На головній сцені звучали улюблені хіти з мультфільмів «Холодне серце», «Король Лев», «Звіропой», «Фіксики», «Троллі» та інші. Під акорди веселих пісень малята перенеслись в атмосферу свята і казкових несподіваних поворотів. Всіх таємниць ми відкривати не будемо, щоб зберегти інтригу для тих, хто ще не бачив виставу. Але, можна сказати, ця програма стане по-справжньому чарівним для глядача.

    Святковим настроєм у різних амплуа публіку заряджали кращі артисти - професіонали, солісти філармонії: учасник телевізійного шоу «Голос країни» неповторний Герман Романченко, неперевершена Поліна Гонтарь, чарівна Анастасія Литвин, яскравий Юлій Гаврилов. Зустрічали малят на святі Фея країни Казок Анна Миронова та милий БичОк – символ наступного рОКу – Сергій Пивоваров. Поспішали дивувати глядачів підступні Миші – у виконанні незрівнянної Марини Євченко та запального Тараса Максименка. Артисти балету академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», балетмейстер-постановник Олег Кравець, радували всіх танцями та інтерактивними іграми!

    Та який же Новий Рік без Діда Мороза та Снігуроньки? На наше свято вони завітали у виконанні добрих і милих Євгена Луценка й Олени Гурко, які разом із дітлахами засвітили ліхтариками красуню-ялинку, і нагадали всім про новорічне диво!

    Ідеальну атмосферу для чарівного настрою створює велика команда однодумців, яка плідно працювала аби привітати улюблених глядачів зворушливою, повною новорічної магії і доброти постановкою. Вітаємо з успіхом режисерсько-поставновчу групу: Юлію Дар'їну, Андрія Романова, Марину Євченко, Катерину Похиленко, Олену Варваровську (костюми). Окремі слова вдячності директору-розпоряднику філармонії, заслуженому працівнику культури України Тетяні Тіліс за всебічну підтримку в реалізації проєкту. Дякуємо працівникам технічних служб, Андрію Юрченку (відео), Андрію Ільєнку (світло), Павлу Полуектову (звук) та всьому колективу Запорізької обласної філармонії під керівництвом генерального директора, заслуженого працівника культури України Ірини Конаревої!

    Запрошуємо всіх 27, 28 грудня 2020 року та 2, 3, 4 січня 2021 року о 12.00 долучитися до нашої феєричної програми та подарувати своїм дітям свято, а також отримати добре пророкування від головного героя на прийдешній рік.