Середа
16
грудня

У ФІЛАРМОНІЇ РОЗПОЧАЛИСЯ НОВОРІЧНІ СВЯТА!

   До найголовнішого та найочікуванішого свята залишилося трохи більше двох тижнів! Всі чекають новорічних чудес, добрих казок і здійснення мрій. А колектив Запорізької обласної філармонії з радістю вже здійснює музичні бажання меломанів. В рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» 16 грудня в камерній залі відбулася прем'єра концертної програми «Свято наближається»!

   У святковій програмі прозвучали популярні арії із оперет, найвідоміші новорічні пісні, інструментальна музика зарубіжних і вітчизняних композиторів та елегантні джазові мелодії. Найкращі привітання й побажання для гостей програми звучали від ведучих – Анни Миронової та Юлія Гаврилова.

   Справжній професіоналізм та високий рівень виконавської майстерності цього вечора продемонстрували учасники програми. Свою творчість і прекрасні твори глядачам дарували провідні майстри сцени, лауреати міжнародних конкурсів Юлія Якса (сопрано) і Микола Квєтков (тенор), артисти філармонії: Поліна Гонтарь (сопрано), Вікторія Шестакова (сопрано), Євген Ковалевський (тенор); струнний квартет – Андрій Мамчур (скрипка), Оксана Олійник (віолончель), Дмитро Саверов (контрабас), керівник – лауреат міжнародних конкурсів Володимир Галіченко (скрипка); інструментальний ансамбль під керуванням Юрія Крюкова (фортепіано) у складі артистів академічного симфонічного оркестру: Віталій Мартиненко (ударні), Тарас Пацернюк (труба) і артист оркестр академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Артем Крамаренко (контрабас); ансамбль бандуристів «Божена», концертмейстери Лариса Гнедиш (фортепіано), Іоланта Дамаскіна (фортепіано) та Світлана Зеленська (фортепіано).

   Новий рік – свято для кожного з нас родом з дитинства, тому у програмі не обійшлося без магії. Учасниця телевізійного шоу «Україна має талант» Марина Євченко довела, що чари та веселощі – це запорука гарного настрою.

   Звісно ж, у залі на гостей чекала яскрава ялинка, яка разом із особливою атмосферою камерної зали додавала новорічного настрою присутнім.

   Слухачі були у захваті від концерту та сердечно дякувала артистам за щирість і талант.

   На всіх, хто не встиг відвідати святкову програму 16 грудня, ми чекаємо у наступну середу – 23 грудня о 17.00 у нашій затишній камерній залі. Свято наближається!