П'ятниця
02
жовтня

Почесні нагороди для артистів філармонії до Міжнародного дня музики!

Для творчого колективу Запорізької обласної філармонії, як і для багатьох працівників закладів культури та мистецтва, 1 жовтня – особливий день, адже цього дня відзначається Міжнародний день музики!

Музика завжди звучить у нашому житті, в ній люди шукають прихисток і натхнення. Щоденно колективи та артисти філармонії дарують глядачам чарівні хвилини спілкування з шедеврами світового мистецтва, української класики та народної творчості.

1 жовтня до Запорізької обласної філармонії завітав директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації, заслужений працівник культури України Владислав Мороко. Очільник привітав колектив зі святом та за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток культури та музичного мистецтва Запорізького краю й з нагоди Міжнародного дня музики нагородив:

- Подякою Запорізької обласної державної адміністрації артистку-вокалістку Поліну Гонтарь й артиста академічного симфонічного оркестру Віталія Мартиненка.

- Почесною грамотою Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації артистів хору академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Олену Гурко й Тараса Максименка.

Щиро вітаємо колег та усіх, шанувальників музичного мистецтва зі святом і нехай у вашому житті завжди звучить музика з почуттями любові, даруючи наснагу на нові звершення!