Вівторок
02
жовтня

ІСТОРІЮ ЩАСЛИВОГО ДИТИНСТВА ТВОРЯТЬ БАТЬКИ!

     Батьківство – це велике щастя, і разом з тим велика жертовність.
     Починаючи з 2009 року щорічно 30 вересня в Україні відзначають День усиновлення. 1 жовтня у концертному залі імені М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії пройшли урочистості та святковий концерт з нагоди свята.
     Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. Історію і країну творять люди, історію щасливого дитинства творять батьки.
    З нагоди Дня усиновлення ведучі заходу – Світлана Холод та Микола Петюк привітали присутніх у залі від Міністерства соціальної політики України.
    Зі словами щирої вдячності за особливе батьківство, яке поєднує в собі велике щастя, і разом з тим безмежну відповідальність до усиновлювачів звернулися голова Запорізької обласної державної  адміністрації Костянтин Бриль, керуючий справами виконавчого апарату Запорізької обласної ради Володимир Подорожко та начальник Служби у справах дітей Запорізької обласної державної адміністрації Антоніна Матвєєва. Очільники вручили  опікунам, прийомним батькам та фахівцям соціальних служб почесні відзнаки Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради та Служби у справах дітей облдержадміністрації.
     В цей день на адресу гостей звучало багато слів подяки, а музичним подарунком для слухачів стала  святкова концертна програма академічного симфонічного оркестру Запорізької обласної філармонії на чолі з головним  диригентом народним артистом України В’ячеславом Редею.
     Слухачі із великим задоволенням насолоджувалися музичними хітами великого екрану таких,  як «Одинокий пастух»,  «Маскарад», «Пітер Ган», «Циган», «Рожева пантера», «Бережись автомобіля», «Мій ласкавий і ніжний звір», «Службовий роман», «Пірати Карибського моря» та багато інших  чудових композицій.
     Концерт пройшов у піднесеній атмосфері. Майстерність музикантів та улюблені мелодії створили гостям заходу святковий настрій та подарували незабутні спогади. Емоції переповнювали зал і гості від щирого серця дякували артистам за чудове свято музики.
     Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою приєднується до привітань зі святом і бажає щоб у серцях кожного панувала Віра, Надія та Любов!