Середа
01
серпня

Комунальний заклад «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Комунальний заклад «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: артиста вищої категорії академічного симфонічного оркестру, туба (1 шт. од.), артиста І категорії академічного симфонічного оркестру, контрабас (1 шт. од.), артиста І категорії академічного симфонічного оркестру, скрипка (1 шт. од.), артиста-вокаліста (соліста), провідного майстра сцени (2 шт. од.), артиста-вокаліста (соліста) вищої категорії (1 шт. од.), артиста-вокаліста (соліста) І категорії (1 шт. од.), артиста-соліста-інструменталіста вищої категорії (1 шт. од.), артиста ансамблю бандуристів вищої категорії (1 шт. од.), артиста оркестру народних інструментів вищої категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», бандура (1 шт. од.), артиста оркестру народних інструментів І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», скрипка (1 шт. од.), артиста балету І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» (2 шт. од.), артиста хору І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» (2 шт. од.), звукорежисера вищої категорії (1 шт. од.), художника з освітлення (1 шт. од.).

Вимоги до конкурсантів:

Артист вищої категорії академічного симфонічного оркестру

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста симфонічного оркестру   І категорії не менше 3 років.

Артист І категорії академічного симфонічного оркестру

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста симфонічного оркестру ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Артист-вокаліст (соліст), провідний майстер сцени

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста) вищої категорії не менше 5 років.

Артист-вокаліст (соліст) вищої категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста) І категорії не менше 3 років.

Артист-вокаліст (соліст) І категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста) ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Артист-соліст-інструменталіст вищої категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-соліста-інструменталіста І категорії не менше 3 років.

Артист ансамблю бандуристів вищої категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста ансамблю (соліста-бандуриста) І категорії не менше 3 років.

Артист оркестру народних інструментів вищої категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста оркестру І категорії не менше 3 років.

Артист оркестру народних інструментів І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста оркестру ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Артист балету І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста балету ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Артист хору І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста хору ІІ категорії не менше          2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Звукорежисер вищої категорії

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією звукорежисера I категорії не менше 3 років.

Художник з освітлення

базова вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст), для бакалавра – без вимог до стажу роботи, для молодшого спеціаліста – підвищення кваліфікації та стаж аналогічної за характером роботи не менше          3 років.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії наступні документи:

-       заяву про участь у конкурсі;

              -       заповнений в установленому порядку особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;

-       копія документа, що посвідчує особу;

-       копія трудової книжки (за наявності);

-       копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;

       -інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки: копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня, почесного звання, державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, характеристики, рекомендації, рецензії, публікації, відгуки (в разі наявності).

Працівники, які знаходяться в трудових відносинах із Запорізькою обласною філармонією та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

Документи на участь в конкурсі приймаються до 15 серпня 2018 року (включно) у відділі кадрів Запорізької обласної філармонії за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 183, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються.

Датапроведенняконкурсуназаміщення вакантних посад – 17 серпня 2018року за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 183. Про час проведення конкурсу кандидатам буде повідомлено додатково.

Запорізька обласна філармонія переможців конкурсу житлом не забезпечує. Витрати на проїзд та проживання здійснюються за рахунок претендентів.

Додаткова інформація щодо функціональних обов’язків, умов конкурсу, переліку необхідних документів надається за телефоном (061)236 44 46.