Четвер
17
травня

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ФІЛАРМОНІЇ ВІТАЛИ З ЮВІЛЕЄМ ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ТУРИЗМУ

Запорізькому обласному центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді – 70 років!

15 травня у концертному залі імені М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії пройшли урочистості та святковий концерт з нагоди ювілею. Туристи - найщасливіші люди, адже вони чують мелодію природи, знайомий їм голос вогнища, біля якого живе дзвінка юність, вони вимірюють життя кілометрами, а не квадратними метрами. Світ – це книжка і той, хто не подорожує, читає лише одну сторінку.

Перед початком заходу в фойє на гостей чекав тематичний імпровізований табір, в якому були всі найнеобхідніші для туриста речі. Для когось це були прекрасні спогади про минулі часи, а хтось почерпав натхнення для нових подвигів.

       Із найкращими побажаннями до педагогів, випускників і вихованців гуртків центру туризму звернулися заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Едуард Гугнін та заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Марченко. На адресу гостей прозвучало багато теплих та щирих слів від директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Тетяни Озерової, молодіжного мера Запоріжжя, керівника молодіжної організації ПАТ «Запоріжсталь» Сергія Ільченка, заступника голови Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Юрія Юдіна, директора комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради Романчука Олександра Павловича. Очільники привітали працівників Центру іза сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність та досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління, вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки, за зразкове виконання службових обов’язків, плідну працю, високі досягнення у професійній діяльностіта з нагоди 70-річчя центру відзначили кращих працівників Почесними нагородами й цінними подарунками

         В цей день у залі були присутні й ветерани дитячого туризму, яким із найщирішими побажаннями вручили прекрасні квіти.

Музичним подарунком для ювілярів став теплий і щирий концерт від артистів обласної філармонії.

Програма була насичена і сповнена яскравими номерами. Незабутніми, улюбленими вокальними та інструментальними композиціями глядачів вітали:– народна артистка України Любов Малицька, провідні майстри сцени Юлія Якса (сопрано) та Микола Квєтков (тенор), лауреат міжнародних конкурсів Володимир Галіченко (скрипка), провідні артисти філармонії Поліна Гонтарь (естрадний спів) і Тетяна Лаврик (естрадний спів). Українські народні мотиви звучали у виконанні козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Лілія Гринь. Ведучі заходу – Світлана Холод та Микола Петюк.

Всі глядачі отримали неймовірну насолоду від блискучого вокалу, майстерного виконання інструментальних та хореографічних номерів. Чарівні дуети та улюблені сольні хіти підкорили публіку. Після кожного виступу глядачі нагороджували артистів бурхливими оплесками та прекрасними квітами.

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою радо і гостинно вітав своїх гостей у концертному залі імені М.І. Глінки та доклав максимум зусиль аби створити святкову атмосферу та комфортні умови для всіх учасників заходу. Свято відбулося на високому професійному рівні. Всі присутні отримали багато позитивних емоцій та незабутніх спогадів від мистецької події. Ще раз вітаємо працівників і вихованців Центру з Ювілеєм, бажаємо нових цікавих туристичних маршрутів, краєзнавчих і наукових відкриттів, перемог і здобутків на ниві туризму та краєзнавства!