Вівторок
22
грудня

В запорожской филармонии показали новогоднее шоу

САЙТ ИНДУСТРИАЛКА

Анна Кулькова

22.12.2020

Посилання на сайт: http://iz.com.ua/zaporoje/v-zaporozhskoy-filarmonii-pokazali-novogodnee-shou?fbclid=IwAR3aFM4nSat91sf1NbxDy6A62Q15AbFJ2X_Iw75pUaA0yFhql8e60YDWRAE

 

Новогоднюю шоу-программу для детей показали в запорожской филармонии

В концертном зале имени Глинки областной филармонии показали новогоднюю шоу-программу для детей «Прийшов бичОК! Все буде ОК!».

В спектакле дети знакомятся с героями разных сказок, играют в подвижные игры, танцуют вместе с ними, слушают песни в исполнении артистов.  И,  конечно же, знакомятся с символом 2021 года — веселым Бычком.

А еще — помогают Деду Морозу и становятся свидетелями Новогоднего чуда.

В филармонии рассказали, что Новогодние спектакли в формате шоу-программ создают уже в течение пяти лет. В этом году из-за карантинных ограничений и пандемии, до последнего не знали, каким будет шоу.

— У нас є дитячі програми, як ми готували, щоб показувати протягом сезону. Спочатку на Новий рік ми хотіли повторювати марафон програм, які працювали на сцені 1-2 рази. Хотіли показати багато концертів в одній програмі. Але, коли почали створювати цей проєкт, зрозуміли, що не можемо собі дозволити показувати нашім дітям те, що вони, можливо, вже бачили. Ми цінуємо кожного нашого глядача. Тому у стислі строки ми зробили саме цю шоу-програму «Прийшов бичОК! Все буде ОК!», — рассказала руководитель литературно-драматической части Запорожской областной филармонии, режиссер-постановщик новогодней шоу-программы Юлия Дарьина.

-Как работали над созданием шоу-программы, были сложности?

-Працювати нам було не складно. Наші артисти до дитячих програм, особливо до Новорічних, ставляться з особливою любов’ю. У майже у кожного, хто був на сцені, є діти, в мене також є донечка. На репетиції ми приводили своїх дітей і на них все відпрацьовували. Ми бачили, що їм подобається, а що ні. Так ми зрозуміли, що потрібно сучасним дітям.

— Що можете сказати після прем’єри? Результатом задоволені?

— Я бачила реакцію малечі. Сьогодні всі діти, які були в залі, отримали насолоду. Вони активно брали участь у шоу. Я чула їхні оплески, вони посміхалися, навіть в масках було видно, що вони радіють, — говорит Юлия Дарьина. — Цією програмою нам хотілося подарувати глядачам оптимізм. Ми прагнули, щоб діти та їхні батькі пам’ятали, що 2020-й — закінчується. Ми сподіваємося, що 2021 буде кращим. Хочемо налаштувати всіх на те, що: «Прийшов бичОК! Все буде ОК!».

-Хто вигадав таку цікаву та влучну назву?

-У нас працює команда. Це художній відділ обласної філармонії. Спочатку, ми хотіли, можливо, назвати нашу програму дещо класичніше. Але, коли працювали над створенням, дійшли висновку, що дітям потрібно давати такий лозунг. І ми вгадали. Сьогодні вони скандували його всім залом, — говорит Юлия Дарьина.

В шоу-программе «Прийшов бичОК! Все буде ОК!» выступают ведущие эстрадные вокалисты филармонии.

— У програмі виступає учасник «Голосу країни» Герман Романченко, наша молода талантовита вокалістка Анастасія Литвин, провідна артистка сцени Поліна Гонтар, наш ведучий та актор Юрій Гаврилов артисти балету академічного ансамблю пісні і танцю «Запорожці».

В этом году пандемия отразилась и на шоу-программе. Герои сказок в игровой форме напомнили детям о важности мытья рук и других правилах профилактики.

-Спеціально для програми ми вигадали гру «Я бичок», в якій звучала назва нашого шоу. Атакож ми нагадали те, що треба мити руки, обробляти їх антисептиком. Також ми задіяли челенж «Здорово танцюй», його в Україні впровадив «ЮНІСЕФ». Нам він дуже сподобавля, тому ми його використали. Ці рухи доречно повторювати багато разів.

Посмотреть шоу-программу «Прийшов бичОК! Все буде ОК!» можно будет еще 27, 28 декабря и 2, 3, 4 января. Начало представления в 12:00. 

В филармонии также подготовили разнообразные новогодние концерты для взрослых.

23 декабря в рамках творческого проекта «Творческие встречи в камерном зале» в филармонии состоится премьера новогодней программы «Праздник приближается!». Артисты филармонии исполнят шедевры популярной классической музыки и джазовые композиции. В 17.00.

25,26, 30 декабря  в филармонии состоится новогоднее  симфо-шоу «Happy New Year!». Начало в 18:00.

29 декабря запорожцев ждет театрализованная праздничная программа артистов областной филармонии «Playlist Новогодний». Начало в 18:00.

Фото специально для «Индустриалки» подготовил Богдан Самойлов