Четвер
14
листопада

Запорізька філармонія запрошує дітей на "7 чудес світу. 7 чудес України"

САЙТ ГАЗЕТИ МІГ

Анна Чуприна

Публікація 14.11.2019

Запорізька філармонія запрошує дітей на "7 чудес світу. 7 чудес України"

МУЗИКА, ЯКА РОЗПОВІДАЄ ПРО ЧУДЕСА!

 В усі часи творіння рук людських бентежили погляд і уяву. Звичайно, не кожен витвір викликає всебічне захоплення, та все ж, є у світі унікальні споруди, біля яких затамовують подих усі без винятку. Вони знаходяться у різних країнах, створені у різний час і кожен має свою неймовірну історію. Це: піраміда Хеопса, «висячі сади» Семіраміди, статуя Зевса Олімпійського, храм Артеміди в Ефесі, мавзолей у Галікарнасі, Колос Родоський і маяк на о. Фарос в Олександрії. Та минає час і стародавні чудеса змінюються новими. Які вони були і які з’явилися в нас час?

Дорогі малята і дорослі!  Під час музичної  програми «чудес світу», ми пропонуємо вам зануритися в атмосферу найвідоміших історичних та архітектурних пам’яток багатьох країн і, безперечно, України.

Наша Батьківщина теж багата на унікальні мистецькі, архітектурні творіння та природні явища, зокрема декілька з них знаходяться і у Запоріжжі. Про це та багато іншого маленькі глядачі дізнаються мовою національного інструменту – бандури. А розкажуть їм про це – ансамбль бандуристів «Божена» Запорізької обласної філармонії під керівництвом заслуженої артистки України Ольги Беженарь. У програмі прозвучить класична та народна музика, твори зарубіжних та сучасних українських композиторів.

Разом з артистами малята пограють у цікаві інтерактивні ігри, почують розповіді про найбільші досягнення видатних митців і дізнаються багато нового про  українську культуру і мистецтво.

Тож, давайте разом з ансамблем поринемо у світ Великого і Чарівного…через музику бандури!

Чекаємо на Вас у концертному залі імені М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії о 12.00 в рамках мистецького проекту «Філармонія – дітям»!

 посилання на сайт: https://mig.com.ua/zaporizka-filarmonija-zaproshuie-ditej-na-7-chudes-svitu-7-chudes-ukraini/