Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 20 лютого 2022 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
20
лютого
15:11

ЯНГОЛИ У НАШИХ СЕРЦЯХ

20 лютого в Україні встановлено пам'ятний день, в який вшановується подвиг учасниківРеволюції гідностіта увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Цього дня концертною програмою «Янголи Небесної Сотні» творчий колектив Запорізької обласної філармонії вшанував пам'ять учасників трагічних подій на майдані Незалежності у Києві та подвиг патріотів-українців, які назавжди увійшли в історію як Герої Небесної Сотні.

Хвилиною мовчання та композицією «Плине кача» присутні у залі віддали шану нашим мужнім співвітчизникам, які віддали життя за свободу й незалежність України. А далі – зі щирою вдячністю за неоціненний подвиг героїв сучасності та з вірою у світле майбутнє прозвучали музичні композиції у виконанні академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» під керуванням заслуженого артиста України Сергія Черногора та провідних солістів філармонії: Юлії Якси, Володимира Галіченка, Поліни Гонтарь, Богдана Хижняка, Анастасії Литвин та інших.

          У виконанні артистів філармонії лунали інструментальні композиції, вокальні твори, сповнені любові та поваги до справжніх патріотів і рідного краю. В проникливе та емоційне виконання артисти вклали вдячність і шану до вічного подвигу людей, які ціною власного життя змінили історію держави. Словами щирої вдячності ведучі програми Анна Миронова і Юлій Гаврилов згадали тих, хто без страху пожертвував собою в ім’я кращого життя для всіх майбутніх поколінь українців. Янголи Небесної Сотні завжди залишаться у наших серцях. Герої не вмирають!

Опубліковано в Новини

  Академічний симфонічний оркестр та диригент оркестру, лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова запрошують всіх шанувальників класики до «Музичної подорожі з симфонічним оркестром»!

    Під чаруючі звуки скрипок, віолончелей, флейт, кларнетів глядачі перенесуться до самих музичних країни світу: Франції, Італії, Аргентини, Німеччини та познайомляться з шедеврами відомих композиторів різних епох.

   Маленькі слухачі дізнаються історію танців, які є найбільш популярними серед мешканців різних країн світу, стануть активними учасниками та навіть переможцями конкурсів від музикантів оркестру!

  20 лютого, 12.00! Концертний зал імені Глінки! Дивовижний світ класичної музики у музично-пізнавальній програмі для всієї родини!

Опубліковано в Афіша

Вже восьмий рік поспіль 20 лютого Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні. Цього дня на Майдані Героїв академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії взяв участь в акції у пам'ять патріотів-українців, які відстоювали шанс нації на світле майбутнє.

Колектив виконав Державний Гімн України і весь майдан співав в унісон із артистами. Представники релігійних конфесій провели панахиду по загиблим у 2014 році героям та разом із всіма учасниками заходу помолилися за Мир в Україні. Духовний гімн «Молитва за Україну» «Запорожці» присвятили всім українцям та солдатам, які і нині боронять наші кордони.

Опубліковано в Новини

   20 лютого колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором – заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні.

   Ми пам’ятаємо співвітчизників, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України. 

Герої не вмирають!

Опубліковано в Новини