Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 16 лютого 2022 — Запорізька обласна філармонія

       Вольфганг Амадей Моцарт – одна з найшанованіших і найзагадковіших постатей музичного світу. Про його життя існує чимало фактів і безліч питань, які й досі викликають інтерес у публіки. Наприклад: Моцарт – вундеркінд, який писав музику з чотирьох років? Чи правда, що він був європейською суперзіркою, але витрачав весь свій статок на перуки та жінок? Та взагалі, крав чужі ідеї? А «Реквієм» написав, передчуваючи свою смерть? На ті питання є відповіді у колективу філармонії.

19 січня у Запорізькій обласній філармонії в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» відбудеться прем'єра концертної програми «Легенди про генія. В.А. Моцарт», в якій прозвучать твори великого композитора епохи класицизму та відкриються деякі таємниці.

Цього вечора слухачі почують найпоширеніші легенди про генія Вольфганга Амадея Моцарта та дізнаються, які з них правдиві. Прекрасні твори митця гостям концерту подарують артисти філармонії Юлія Якса (сопрано), Микола Квєтков (тенор), Тетяна Лаврик (сопрано), Вікторія Шестакова (сопрано), Євген Ковалевський (тенор), Володимир Галіченко (скрипка), Світлана Зеленська (фортепіано), Іоланта Дамаскіна (фортепіано), Євгенія Величко (фортепіано).

Запрошуємо всіх 19 січня о 17.00 завітати до концертного залу імені М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії та відкрити для себе нового Моцарта.

Опубліковано в Афіша