Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2022 — Запорізька обласна філармонія

??Україно! Моя люба країно від сходу до заходу, від півдня до півночі! Прийшла біда… Друзі, рідненькі, усім серцем з кожним з вас! Хвилюємося за всі міста та селища, малі та великі! Молімося за всіх - Мелітополь, Харків, Чернігів, Бучу, Ірпінь, Івано-Франківськ, Черкаси, Мукачево, Полтаву, Слов’янськ, Дніпро, Бердянськ, рідне Запоріжжя, місто-герой Київ!!!… Молімося за наших діточок, за рідних і близьких, за знайомих і не зовсім. Тримайтесь, дорогеньки! Нелегко, але ми впевнені, що наш козацький дух непереможний і Україна-ненька з нами - непереможна! Зараз у лавах захисників найкращі! Низько вклоняємося вам, герої, хай Бог береже вас! Ну а ми завжди поруч і пліч о пліч робимо все можливе для Перемоги та захисту країни- надаємо гуманітарну допомогу, перераховуємо кошти на підтримку ЗСУ, наші чоловіки патрулюють містом, охороняють домівки та захищають оселі! Але хай знає уся Росія: ви- назавжди агресор, і кара небесна буде обов‘язково, і сама найстрашніша! І український народ вам ніколи не пробачить!!! А ми будемо жити в мирі та злагоді, бо ми того варті! І незабаром ми всьому світові заспіваймо найгучнішу пісню про ПЕРЕМОГУ, пісню про УКРАЇНУ!!! ????????????????

Опубліковано в Новини

В Україні запроваджено воєнний стан. Наразі, у Запорізькій обласній філармонії скасовано проведення усіх заходів. Квитки залишаються дійсними. Слідкуйте за оновленнями. Віримо в українську армію, зберігаємо спокій та єднаємося заради України!

Україна переможе! Слава Україні!

Опубліковано в Афіша

В Україні запроваджено воєнний стан. Наразі, у Запорізькій обласній філармонії скасовано проведення усіх заходів.
Квитки залишаються дійсними. Слідкуйте за оновленнями.
Віримо в українську армію, зберігаємо спокій та єднаємося заради України!
Україна переможе!
Слава Україні!

Опубліковано в Новини

  Мистецтво у всіх своїх проявах – це можливість творців розкрити себе та доторкнутися до найтонших струн душі глядача, а Музика – один з найяскравіших виглядів мистецтв, яка спроможна розраджувати, надавати сили та надихати. І як художник малює пензлем портрети на полотні, так і композитори створюють неповторні образи у своїх музичних творах.

  23 лютого  у Запорізькій обласній філармонії в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» відбудеться прем'єра програми «Портрет, написаний голосом».  

   Ця музична зустріч з поціновувачами справжнього мистецтва – перший концерт великого циклу під одноіменною назвою «Портрет, написаний голосом». У програмі слухачі почують твори А. Дворжака, Фр. Шуберта, Г. Доніцетті, Й. Штрауса та майже невідому вокальну лірику Е. Шоссона, Г. Вольфа, Р. Франца та інших композиторів у виконанні провідних артистів філармонії Вікторії Шестакової, Миколи Квєткова, Тетяни Лаврик, Євгена Ковалевського та молодих виконавців з м. Дніпро – Наталії Апостолової,Карина Верезуб та Даніїла Риндіна. Партії фортепіано виконують Євгенія Величко, Світлана Зеленська та Марія Гаркуша. Ведуча програми – Анна Миронова. Авторка проєкту – лауреат міжнародних конкурсів, музичний керівник Запорізької обласної філармонії Оксана Гопка.

  Кохання, віра, роздуми про буденність життя, пристрасть, внутрішні переживання ліричних героїв – така різнобарвна палітра емоцій у програмі концерту, тож кожен гість знайде щось близьке для себе в цих музичних виступах.  

  Завітайте до концертного залу імені М.І. Глінки 23 лютого о 18.00 і отримайте справжню насолоду від професійного музичного мистецтва!

Опубліковано в Афіша

САЙТ ГАЗЕТИ МІГ

Інесса Атаманчук

Портреты, написанные голосом любви

В запорожской областной филармонии – премьера программы «Портрет, написанный голосом». Творческие встречи в камерном зале – любимый проект запорожских меломанов.

В программе концерта прозвучат известнейшие произведения А.Дворжака, Фр. Шуберта, Г.Доницетти, Й.Штрауса и несколько новая для нашего слуха вокальная лирика Э.Шоссона, Г.Вольфа, Р.Франца в исполнении ведущих артистов филармонии Виктории Шестаковой, Николая Кветкова, Татьяны Лаврик, Евгения Ковалевского и молодых исполнителей из Днепра – Натальи Апостоловой, Карины Верезуб и Даниила Рындина.

Аккомпанируют Евгения Величко, Светлана Зеленская и Мария Гаркуша. Ведет программу Анна Миронова. Автор проекта – лауреат международных конкурсов, музыкальный руководитель Запорожской областной филармонии Оксана Гопка.

“О, как пустынно без тебя в сердце моем…” – любовь, страсть, надежды на встречу, размышления об обыденности жизни – палитра эмоций концерта составит букет самых искренних, утонченных чувств. Каждый найдет что-то близкое для себя. Посетите концертный зал имени М.И. Глинки 23 февраля в 17.00 и получите настоящее удовольствие от профессионального музыкального искусства!

ссылка на сайт: 

https://mig.com.ua/portrety-napisannye-golosom-ljubvi
Опубліковано в Новини

Сайт газети "Запорізька правда"

Публікація 21.01.2022

<strong>«Запорожці» заспівають «Гей, соколи!»</strong> 

«Запорожці» заспівають «Гей, соколи!»

Академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії – гордість козацького краю  і мистецька візитівка регіону. Вже 27 років колектив впевнено  сприяє пропаганді, збереженню та розвитку української культурної спадщини. Кожен концерт ансамблю – свято національних традицій і торжество козацького духу!

25 лютого у концертному залі імені М.І. Глінки артисти  презентують нову музичну програму «Гей, соколи!», яка пронизанапатріотизмом.

Барвиста й колоритна, сповнена різнобарвних мелодій та багатоголосого співу програма порадує й приємно здивує  слухачів. Основу концерту складають шедеври української музичної культури, народні, козацькі пісні, які поєднуються із запальними танцями в оригінальних постановках та театральними замальовками із героїчного козацького минулого. Професійний вокал, хореографія та акторське виконання не залишать глядачів байдужими і подарують багату палітру незрівняних емоцій!

Яскраві національні костюми, запальна українська енергетика, а також віртуозність, майстерність, оригінальна інтерпретація народних обрядів та музичних композицій чекає на глядачів у концертному залі імені М.І. Глінки.

Запорізька обласна філармонія запрошує всіх долучитися до національних традицій та стати частиною автентичної культури!

https://zp-pravda.info/2022/02/21/strong-zaporozhtsi-zaspivaiut-hei-sokoly-strong/

Опубліковано в ЗМІ про нас
Неділя
20
лютого
15:11

ЯНГОЛИ У НАШИХ СЕРЦЯХ

20 лютого в Україні встановлено пам'ятний день, в який вшановується подвиг учасниківРеволюції гідностіта увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Цього дня концертною програмою «Янголи Небесної Сотні» творчий колектив Запорізької обласної філармонії вшанував пам'ять учасників трагічних подій на майдані Незалежності у Києві та подвиг патріотів-українців, які назавжди увійшли в історію як Герої Небесної Сотні.

Хвилиною мовчання та композицією «Плине кача» присутні у залі віддали шану нашим мужнім співвітчизникам, які віддали життя за свободу й незалежність України. А далі – зі щирою вдячністю за неоціненний подвиг героїв сучасності та з вірою у світле майбутнє прозвучали музичні композиції у виконанні академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» під керуванням заслуженого артиста України Сергія Черногора та провідних солістів філармонії: Юлії Якси, Володимира Галіченка, Поліни Гонтарь, Богдана Хижняка, Анастасії Литвин та інших.

          У виконанні артистів філармонії лунали інструментальні композиції, вокальні твори, сповнені любові та поваги до справжніх патріотів і рідного краю. В проникливе та емоційне виконання артисти вклали вдячність і шану до вічного подвигу людей, які ціною власного життя змінили історію держави. Словами щирої вдячності ведучі програми Анна Миронова і Юлій Гаврилов згадали тих, хто без страху пожертвував собою в ім’я кращого життя для всіх майбутніх поколінь українців. Янголи Небесної Сотні завжди залишаться у наших серцях. Герої не вмирають!

Опубліковано в Новини

  Академічний симфонічний оркестр та диригент оркестру, лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова запрошують всіх шанувальників класики до «Музичної подорожі з симфонічним оркестром»!

    Під чаруючі звуки скрипок, віолончелей, флейт, кларнетів глядачі перенесуться до самих музичних країни світу: Франції, Італії, Аргентини, Німеччини та познайомляться з шедеврами відомих композиторів різних епох.

   Маленькі слухачі дізнаються історію танців, які є найбільш популярними серед мешканців різних країн світу, стануть активними учасниками та навіть переможцями конкурсів від музикантів оркестру!

  20 лютого, 12.00! Концертний зал імені Глінки! Дивовижний світ класичної музики у музично-пізнавальній програмі для всієї родини!

Опубліковано в Афіша

Вже восьмий рік поспіль 20 лютого Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні. Цього дня на Майдані Героїв академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії взяв участь в акції у пам'ять патріотів-українців, які відстоювали шанс нації на світле майбутнє.

Колектив виконав Державний Гімн України і весь майдан співав в унісон із артистами. Представники релігійних конфесій провели панахиду по загиблим у 2014 році героям та разом із всіма учасниками заходу помолилися за Мир в Україні. Духовний гімн «Молитва за Україну» «Запорожці» присвятили всім українцям та солдатам, які і нині боронять наші кордони.

Опубліковано в Новини
Сторінка 1 із 4