Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2022 — Запорізька обласна філармонія

Дорогі друзі!

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі із заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою щиро вітає вас із Новим Роком та Різдвом Христовим!

Минає надскладний для країни рік. Рік, який навчив нас цінувати життя, рідних і близьких, щирі стосунки та людське спілкування. Не таким ми його очікували, але за цей час ми навчилися бути сильнішими, згуртованішими й витривалішими. Ми показали агресору і всьому світу, що українці – непохитні, українці вільні й незалежні. І ніхто не позбавить нас Новорічних та Різдвяних свят. Разом молимося за незламність наших захисників та найскорішу Перемогу!

Нехай у ваших родинах завжди панує злагода і достаток, спокій і гармонія, музика новорічного передзвону наповнить серце радістю, а яскраві ялинкові вогники подарують добру надію. Хай збудуться найзаповітніші бажання, всі герої повернуться додому живими і в дружніх українських сім'ях знову засяє благодать.

Бажаємо всім невичерпної життєвої енергії на майбутні 12 місяців, неймовірної сили на всі 52 тижні, щастя в кожну родину на наступні 365 днів, миру назавжди!

Тихих вам свят, здійснення мрій, світлої надії за курсом мелодії щастя!

Опубліковано в Новини

         В передноворічні дні душа жадає дива та чекає на казку!

Академічний симфонічний оркестр запрошує усіх меломанів міста на святкову концертну програму «Happy new year»!

В програмі – композиції, що відтворюють дух Різдва та Нового Року. Від українського «Щедрика», який звучить зараз в усьому світі до епохальної композиції «Happy  new  year», що стала символом свята Нового Року.

У виконанні оркестру та талановитих солістів звучатиме популярна класика – твори В.А. Моцарта, А. Вівальді, Й. Штрауса, перлини джазу з репертуару Ф. Сінатри, популярні рок-композиції.

Святковий настрій вам подарують виступи камерного оркестру під орудою Олександра Горлова, квінтету «Sonore», ансамблю солістів академічного симфонічного оркестру, Диксиленду і Біг Бенду під керуванням Дмитра Мітніка. Підкорюватимуть найвибагливішу публіку яскраві соло заслужених артистів України Ілони Турчанінової, Віталія Солом'янчука та лауреатів міжнародних конкурсів Івана Левченка та Юлії Якси.

Нехай будуть мир і свята для кожного українця!

        29,30 грудня. Початок о 17:00

          Захід відбудеться відповідно до вимог воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

«Щасливого Нового Року!» – найпопулярніше побажання на прийдешні свята. А кожен українець заслуговує бути щасливим! Рік, що минає був складним, але ми навчилися цінувати життя і шукати радості в малому. Саме музика для багатьох стала порятунком і терапією. Запорізька обласна філармонія продовжує прекрасну новорічну традицію дарувати запоріжцям святкові музичні подарунки та створювати особливий чарівний настрій!

29 грудня академічний симфонічний оркестр вітав всіх прем’єрою святкового концерту «Happy new year» та подарував гостям заходу щасливі миті та найкращі відчуття.

У залі - аншлаг! Програма концерту – як новорічна ялинка –блискуча, різнобарвна, запашна і таїть в собі багато приємних сюрпризів. Тут: шедеври світових і українських митців, джазові мотиви та улюблені естрадні композиції. Кохання, радість, щастя, очікування дива та здійснення мрій звучали у виконанні артистів.

Всю стихію зимових свят і яскравих емоцій передали за допомогою музики струнна група оркестру під орудою молодого талановитого музиканта Олександра Горлова. Всесвітньовідомий «Щедрик» Миколи Леонтовича, популярні твори класиків Антоніо Вівальді й Вольфганга Амадея Моцарта полонили слухачів. Особливої вишуканості балів барокової епохи додав виступ артистів балету академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Віри Дьяченко, Олександри Ткаченко, Адріана Івко та Нікіти Коваля.

Майстерність квартету «Sonore» під керуванням заслуженого артиста України Сергія Худякова захопила гостей і перенесла у часи елегантної та неповторної музики. Вражали й дивували, жартували й навіть запалили святковою «Текілою» учасники ансамблю солістів оркестру. У їх виконанні публіка насолоджувалася мелодіями «Letinsnow», «Wonderfulworld», «Все могло бути інакше» та іншими. У ці казкові вечори чарівний вокал зі сцени подарувала солістка філармонії блискуча Юлія Якса, а своєю віртуозністю, як завжди, підкорили глядачів солісти академічного симфонічного оркестру – заслужені артисти України Ілона Турчанінова, Віталій Солом'янчук, лауреат міжнародних конкурсів Іван Левченко (саксофон) і Людмила Сапожнікова (флейта).

Диксиленд і Біг Бенд артистів академічного симфонічного оркестру під керівництвом Дмитра Мітніка передають любов до джазу і тепер можна впевнено сказати, що у Запоріжжі джаз шанують і люблять, а на виступи цих колективів чекають з особливим нетерпінням. Додали артисти в музичну палітру концерту драйву й магічного джазового настрою композиціями Біллі Стрейгорна, Леонарда Бернстайна та іншими.

Натхненним завершенням концерту стала фінальна композиція «Happy New Year», яка торкнулася серця кожного слухача та вселила впевненість у щасливе мирне майбутнє.

Багато теплих, щирих побажань звучали для гостей від ведучих – витонченої Світлани Холод та галантного Миколи Петюка.

Незабутнє свято музики пройшло у сповненій піднесеного настрою атмосфері, адже музиканти з легкістю вміють перетворювати буденність на феєрію. Кожна нота досягла своєї мети – нагадала присутнім, що таке свято та наповнила всеохоплюючою жагою до життя!

Публіка дякувала артистам за талант, приголомшливі емоції та враження від концерту бурхливими оплесками.

«Вітаємо з прийдешніми святами. Маємо надію, що сьогодні серед похмурого блекауту ми створили для гостей концерту чарівний оазис передноворічного яскравого світу. Зичимо, щоб всі зберегли це відчуття і обов'язкого поверталися до нас разом із близькими та друзями. Щиро дякуємо шанувальникам академічного симфонічного оркестру, що цей складний рік провели разом із нами та залишилися відданими витонченому музичному мистецтву. Цінуємо кожного з вас, віримо ЗСУ і чекаємо на нові зустрічі у переможному 2023 році!», - зазначила керівник філармонії, заслужений працівник культури України Ірина Конарева.

Всім щасливого Нового Року та найскорішої Перемоги!

На численні прохання слухачів 7 січня 2023 року о 17.00 відбудеться додатковий концерт «Happy new year» академічного симфонічного оркестру.

Опубліковано в Новини

         В передноворічні дні душа жадає дива та чекає на казку!

Академічний симфонічний оркестр запрошує усіх меломанів міста на святкову концертну програму «Happy new year»!

В програмі – композиції, що відтворюють дух Різдва та Нового Року. Від українського «Щедрика», який звучить зараз в усьому світі до епохальної композиції «Happy new year», що стала символом свята Нового Року.

У виконанні оркестру та талановитих солістів звучатиме популярна класика – твори В.А. Моцарта, А. Вівальді, Й. Штрауса, перлини джазу з репертуару Ф. Сінатри, популярні рок-композиції.

Святковий настрій вам подарують виступи камерного оркестру під орудою Олександра Горлова, квінтету «Sonore», ансамблю солістів академічного симфонічного оркестру, Диксиленду і Біг Бенду під керуванням Дмитра Мітніка. Підкорюватимуть найвибагливішу публіку яскраві соло заслужених артистів України Ілони Турчанінової, Віталія Солом'янчука та лауреатів міжнародних конкурсів Івана Левченка  та Юлії Якси.

Нехай будуть мир і свята для кожного українця!

        29,30 грудня. Початок о 17:00

            Захід відбудеться відповідно до вимог воєнного стану.

 

Опубліковано в Афіша

Колектив Запорізької обласної філармонії

на чолі із заслуженим працівником культури України

ІРИНОЮ КОНАРЕВОЮ

щиро вітає артиста академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»

ІГОРЯ КУЧУМОВА із ЮВІЛЕЄМ!

Шановний Ігоре Вікторовичу!

Ваша багаторічна, наполеглива, творча праця – це значний особистий внесок у розвиток національного мистецтва та культури Запорізького краю. Разом з колективом академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії Ви вже більше 15 років даруєте глядачам яскраве свято музики й народних традицій.

Нехай привітна доля наділить Вас безліччю щедрих років. Зичимо, щоб мир, злагода і добробут панували у Вашій домівці, а любов, радість і гармонія наповнювали душу і серце!

Бажаємо, щоб в добрих починаннях і справах Вас супроводжували успіх і щастя, а вірні друзі та об’єднаний спільною метою високопрофесійний колектив сприяли звершенням в ім’я творчого розвитку!

Дякуємо за професіоналізм, щирість і відданість!

м. Запоріжжя

28 грудня 2022 рік

Опубліковано в Новини
Вівторок
27
грудня
10:14

Свята вже зовсім поруч!

Сайт газети МИГ

Публікація 26.12.2022

      Напередодні новорічних свят у кожної людини особливі відчуття – у серцях запалюються вогники надії та сподівань, адже всі чекають на диво, особливо цього року. І ми впевнені, що найзаповітніша мрія країни обов’язково здійсниться. Щороку колектив Запорізької обласної філармонії радує своїх прихильників яскравими святковими програмами. Кожна музична зустріч – це потужна феєрія позитивних емоцій, які допомагають втілити бажане!

     25 грудня гості разом із артистами філармонії наповнювалися наснагою на концерті «Свято наближається». Популярні класичні твори у поєднанні з кращими новорічними хітами, сучасними піснями, джазовими композиціями та різдвяними колядками наповнювали присутніх гарним настроєм. Особливу атмосферу створили улюблені світлі композиції «Last Christmas», «Fly me to the moon», «Jingle Bells», «З новим роком, мій янгол світла», «Зірочка», «Щедрий вечір» та інші.

     Прекрасну музику, щирість і натхнення присутнім у залі дарували: академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник-головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Черногор, джаз-квартет «Music men» під керуванням Юрія Крюкова, Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру, керівник – Дмитро Мітнік. Неймовірну мистецьку насолоду слухачі отримали від виступів провідних солістів філармонії, справжніх майстрів – Миколи Квєткова, Юлії Якси, Вікторії Шестакової, Анастасії Литвин, Юрія Дячука, Сергія Пивоварова та Аліни Сліти, концертмейстер – Артур Остапчук (ф-но). Порадував своїм професіоналізмом і віртуозністю чарівний дует – заслужена артистка України Ілона Турчанінова (челеста, піаніка) та лауреат міжнародних конкурсів Андрій Нетреба (фортепіано). Новорічні вітання лунали від ведучих заходу – витонченої Світлани Холод та галантного Юлія Гаврилова.

     А ще, особливо тепло публіка зустрічала всесвітньовідому композицію «Щедрик» Миколи Леонтовича у виконанні академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», яка звучала саме у 29-ту річницю від дня заснування видатного колективу.

     Дякуємо депутатам Запорізької обласної ради Світлані Македонській та Олександру Коваленку і усім глядачам, які розділили цей святковий Різдвяний вечір разом з колективом Запорізької обласної філармонії.

     Вітаємо зі святами, нехай у ваших домівках завжди звучить музика миру, щастя, любові і добра!

     Сердечно дякуємо героїчним бійцям Збройних Сил України за можливість у цей час відчути, що свята все-таки є.

Посилання на сайт https://mig.com.ua/sviata-vzhe-zovsim-poruch/

Опубліковано в ЗМІ про нас

Колектив Запорізької обласної філармонії

на чолі із заслуженим працівником культури України

ІРИНОЮ КОНАРЕВОЮ

щиро вітає соліста філармонії, провідного майстра сцени

МИКОЛУ КВЄТКОВА із ЮВІЛЕЄМ

 

Шановний Миколо Миколайовичу!

Вже багато років Ви – провідний соліст і гордість Запорізької філармонії та улюблений педагог з вокалу у студентів. Ваша любов до музики і відданість обраній справі продовжують найкращі традиції філармонійного мистецтва, виховують та розвивають глядача, дарують піднесений настрій і естетичну насолоду.

Зичимо Вам і надалі невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх творчих планів та задумів. Нехай Ваш талант, особливий шарм і блискучий голос ще довго радують публіку на вишуканих концертних програмах філармонії.

Хай поруч завжди будуть близькі люди, вірні друзі та ніколи не вщухають бурхливі оплески шанувальників!

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, великого творчого натхнення, благополуччя та мирного неба!

Дякуємо за професіоналізм, душевність і щирість!

 

м. Запоріжжя

27 грудня 2022р.

Опубліковано в Новини

Новий рік та Різдво — це найкращий час для дива, радості та казкових пригод.

Запорізька обласна філармонія дарує дітям та дорослим можливість відволіктися від буденності та зарядитися святковим настроєм. Запрошуємо всіх на прем'єру новорічної шоу-програми «Казковий драйв» із сучасною музикою, професійним вокалом, запальними танцями та веселими інтерактивними іграми!

Разом із улюбленими героями маленькі любителі пригод врятують Новий Рік та повернуть мешканцям Мультляндії щастя й радість. У фантастичні пригоди кличуть справедлива офіцерка поліції Джуді Хопс, романтичний герой-рятівник Кіт у Чоботях, могутній напівбог Мауї, життєрадісний Олаф, тендітна Рапунцель та багато інших улюблених казкових героїв.

Захоплюючий сюжет, яскраві костюми, ростові ляльки, оригінальна відеоінсталяція та світлові ефекти справлять незабутнє враження на глядачів. Талановиті артисти філармонії зарядять всіх драйвом та оптимізмом на весь рік, подарують віру у перемогу добра над злом.

Дорогі друзі! На вас чекають зустріч із справжньою красунею Ялинкою, незвичайні цікавинки та багато сюрпризів. Атмосферне селфі на новорічній локації та фото з улюбленими казковими героями – ваш святковий бонус.

«Казковий драйв» - це саме те, що потрібно для позитивного сімейного відпочинку!

Захід відбудеться відповідно до вимог воєнного стану.

24 грудня (субота) 12.00

25 грудня (неділя) 13.00

26 грудня (понеділок) 13.00

2 січня (понеділок)  11.00

3 січня (вівторок) 11.00

6 січня (п’ятниця) 11.00

7 січня (субота) 11.00

8 січня (неділя) 11.00

Для колективних заявок гарантовані знижки!

Опубліковано в Афіша

Нескорені міста України, нині їх багато, одне із них – місто-Герой Мелітополь. Наразі мелітопольці з нетерпінням чекають на повернення до рідного міста, тому що Мелітополь був, є і буде українським.

23 грудня колектив Запорізької обласної філармонії дарував святковий настрій мелітопольцям, які нині через російську агресію проживають у Запоріжжі.

З привітальним словом та найкращими побажаннями миру й щастя до громади звернувся голова м. Мелітополь Іван Федоров. Від імені народного депутати Верховної Ради України Сергія Мінько, найтепліші привітання присутнім у залі переказав заступник міського голови Мелітополя Михайло Семікін.

Музичним подарунком до Нового Року для гостей стала святкова концертна програма «Світові хіти» ансамблю солістів академічного симфонічного оркестру. У концерті прозвучали саундтреки із відомих кінострічок, хіти легендарної популярної, джазової та рок-музики. Справжній драйв і мистецьку насолоду подарував диксиленд під керуванням Дмитра Мітніка. Своєю віртуозністю гостей полонили солісти – заслужені артисти України Ілона Турчанінова, Віталій Солом'янчук, лауреати міжнародних конкурсів Ігор Небогін, Іван Левченко, Гліб Формальський та Сергій Новіков. Найщиріші побажання лунали від ведучих заходу – Світлани Холод та Миколи Петюка. Вітаючи присутніх зі святом, вони побажали всім мирного неба, життєвих благ і Перемоги.

Глядачі щиросердно дякували за чудовий вечір, сповнений позитиву, святкового настрою та прекрасної музики.

З щирою вдячністю від імені голови Мелітопольської міської ради Івана Федорова керівнику філармонії Ірині Конаревій та артистам академічного симфонічного оркестру мелітопольці вручили чудові святкові квіти.

Зараз так важливо хоч трохи відволікатися від жахіть війни, набиратися сил і з вірою в мирне майбутнє впевнено йти до мети.

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі із заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою вітає мешканців Мелітополя із наступаючим Новим Роком і зиче мирного неба, процвітання та благополуччя. Віримо у щасливе майбутнє українського Мелітополя!

 

Опубліковано в Новини
Неділя
25
грудня
16:31

СВЯТА ВЖЕ ЗОВСІМ ПОРУЧ!

Напередодні новорічних свят у кожної людини особливі відчуття – у серцях запалюються вогники надії та сподівань, адже всі чекають на диво, особливо цього року. І ми впевнені, що найзаповітніша мрія країни обов'язково здійсниться. Щороку колектив Запорізької обласної філармонії радує своїх прихильників яскравими святковими програмами. Кожна музична зустріч – це потужна феєрія позитивних емоцій, які допомагають втілити бажане!

25 грудня гості разом із артистами філармонії наповнювалися наснагою на концерті «Свято наближається». Популярні класичні твори у поєднанні з кращими новорічними хітами, сучасними піснями, джазовими композиціями та різдвяними колядками наповнювали присутніх гарним настроєм. Особливу атмосферу створили улюблені світлі композиції «Last Christmas», «Fly me to the moon», «Jingle Bells», «З новим роком, мій янгол світла», «Зірочка», «Щедрий вечір» та інші.

Прекрасну музику, щирість і натхнення присутнім у залі дарували: академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник-головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Черногор, джаз-квартет «Music men» під керуванням Юрія Крюкова, Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру, керівник – Дмитро Мітнік. Неймовірну мистецьку насолоду слухачі отримали від виступів провідних солістів філармонії, справжніх майстрів – Миколи Квєткова, Юлії Якси, Вікторії Шестакової, Анастасії Литвин, Юрія Дячука, Сергія Пивоварова та Аліни Сліти, концертмейстер – Артур Остапчук (ф-но). Порадував своїм професіоналізмом і віртуозністю чарівний дует – заслужена артистка України Ілона Турчанінова (челеста, піаніка) та лауреат міжнародних конкурсів Андрій Нетреба (фортепіано). Новорічні вітання лунали від ведучих заходу – витонченої Світлани Холод та галантного Юлія Гаврилова.

А ще, особливо тепло публіка зустрічала всесвітньовідому композицію «Щедрик» Миколи Леонтовича у виконанні академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», яка звучала саме у 29-ту річницю від дня заснування видатного колективу.

Дякуємо депутатам Запорізької обласної ради Світлані Македонській та Олександру Коваленку і усім глядачам, які розділили цей святковий Різдвяний вечір разом з колективом Запорізької обласної філармонії.

Вітаємо зі святами, нехай у ваших домівках завжди звучить музика миру, щастя, любові і добра!

Сердечно дякуємо героїчним бійцям Збройних Сил України за можливість у цей час відчути, що свята все-таки є.

Опубліковано в Новини
Сторінка 1 із 5