Фільтрувати матеріали за датою: травня 2020 — Запорізька обласна філармонія

МУЛЬТКОНЦЕРТ

Музична програма для дітей

На тих, хто обожнює мультфільми чекає приємна зустріч із знайомими дитячими піснями у програмі "МультКонцерт"!

Прозвучать класичні версії з легендарних мультів: "Слідами бременських музикантів", "Летючий корабель".

Сучасні аранжування відомих пісень та найкращих хітів зі стрічок компанії "WaltDisney": "Білосніжка і сім гномів", "Красуня і чудовисько", "Алладін" стануть до вподоби справжнім меломанам.

Маленькі слухачі залюбки співатимуть мульт-хіти із популярних "Маша і Ведмідь", "Смішарики" та ще раз із задоволенням поринуть у яскравий світ мультфільмів.

"МультКонцерт" - це чудовий настрій, позитив, багато розваг та музичних забав!

Опубліковано в Афіша

ДОРОГІ МАЛЯТА!
ШАНОВНІ БАТЬКИ!
Колектив
Запорізької обласної філармонії
щиро вітає вас із
МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

 

       Дитинство – найсвітліша пора життя кожної людини, час мрій та радісних митей!
       Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.
       Шановні батьки! Діти – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, тож давайте разом щодня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради гідного виховання, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.
       Щастя всім, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!
       Ми завжди з радістю чекаємо на вас у нашому затишному концертному залі імені М.І. Глінки на заходах мистецького проєкту «Філармонія - дітям!

За дорученням колективу,
з повагою
генеральний директор,
заслужений працівник 
культури України                     ІРИНА КОНАРЕВА

Опубліковано в Новини

Дорогі колеги – колектив Черкаської обласної філармонії!

Мистецький колектив Запорізької обласної філармонії
щиро вітає вас із
65-річчям від дня заснування!

      Цього святкового урочистого дня користуємося чудовою нагодою засвідчити свою глибоку повагу творчому колективу, який є справжнім центром культурного й духовного життя Черкащини та гідно презентує музичне мистецтво за межами краю.
       ГОРДІСТЬ ФІЛАРМОНІЇ-ЮВІЛЯРА – це сузір'я яскравих особистостей, справжніх професіоналів, знаних митців. Володіючи всіма тонкощами музичної майстерності, артисти з легкістю підкорюють публіку, даруючи свій талант та незабутні враження.
      Ви завжди пропагуєте найкращі традиції української культури, світової музики та мистецтва, сміливо реалізуєте новаторські проекти. Тож, зичимо вам і надалі нескінченного творчого ентузіазму, невгасимого прагнення радувати та дивувати. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, хай кожен день дарує нові перемоги, а безмежна любов шанувальників надихає на оригінальні мистецькі задуми.
      Бажаємо усім вам міцного здоров'я, родинного тепла і затишку, натхнення та процвітання, вдячної публіки й нескінченних бурхливих овацій!

       ХАЙ ФОРТУНА ЗАВЖДИ ВАМ ПОСМІХАЄТЬСЯ!

 

За дорученням колективу,
з повагою
генеральний директор,
заслужений працівник
культури України                            ІРИНА КОНАРЕВА

Опубліковано в Новини

Шановні глядачі!

Запорізька обласна філармонія продовжує цикл online-концертів та запрошує вас

переглянути неймовірно красиву постановку

ЛАНДШАФТНЕ   ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ  ДІЙСТВО

за мотивами опери Семена Гулака-Артемовського

"ЗАПОРОЖЕЦЬ  ЗА   ДУНАЄМ"

на  легендарній ХОРТИЦІ

Керівник проєкту – генеральний директор Запорізької обласної філармонії, заслужений працівник культури України Ірина КОНАРЕВА

Початок online - показу: 21.00

Квитки можна придбати за посиланням: https://musin.frontmanager.com.ua/PublicAPI/TicketWidgetSvg.aspx?__uid=Ta5JH9pMr3Hua66w8o6Wrw&event=1785101727

      Ландшафтне театралізоване дійство «Запорожець за Дунаєм» - це масштабний мистецький проєкт Запорізької обласної філармонії, який поєднує музичний матеріал опери з сучасними вимогами до видовищних постановок та оригінальним технічним рішенням, а головна патріотична ідея стала домінантною і наповнила твір почуттям любові та відданості Вітчизні.

   Однією з головних складових мистецького проєкту є саме місце, де відбувається дійство – історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» Національного заповідника «Хортиця», який під час вистави перетворюється на театр під відкритим небом.

         Всього на сценічному майданчику задіяні майже 150 учасників видовища:

-         академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Лілія ГРИНЬ;

-         академічний симфонічний оркестр, головний диригент – народний артист України Вячеслав РЕДЯ;

-  яскраві солісти Маріанна ЦВЄТІНСЬКА, Юлія ЯКСА,  Микола КВЄТКОВ,  Юрій СУББОТ, заслужена артистка України Ольга БЕЖЕНАРЬ;

-         січові козаки з острова Хортиця;

-         учасники Всеукраїнської федерації "СПАС".

Опубліковано в Афіша

Дорогі друзі!

До Міжнародного Дня захисту дітей творчі колективи та артисти філармонії підготували цикл музичних вітань online на офіційній сторінці Запорізької обласної філармонії у Facebookта на YouTube-каналі:

- сторінками музичного квесту «ТАЄМНИЦІ ФІЛАРМОНІЇ» - 1 червня, початок 9.00

- челендж «Даруй добро» - 1 червня, початок 10.00

- музичні вітання від академічного козацького ансамблю пісні і танцю "Запорожці" - 1   червня, початок 11.00

- музичні вітання від академічного симфонічного оркестру - 1 червня, початок 12.00

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами

в концертному залі імені М.І.Глінки Запорізької обласної філармонії!

Опубліковано в Новини
П'ятниця
29
травня
12:39

МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!

Одним з пріоритетних напрямків роботи Запорізької обласної філармонії є підтримка розвитку талановитих дітей.    

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей до концертного залу імені Глінки завітали незвичайні гості. У день Свята останнього дзвоника, 29 травня дружній колектив Запорізької обласної філармонії зустрічав ученицю 6 класу Запорізької загальноосвітньої школи №32, вихованицю Запорізької школи мистецтв №3, багаторазову учасницю Всеукраїнських конкурсів Маркович Альону та її маму-опікуна Рибалко Люсію.

Завжди саме за участі небайдужих людей мрії збуваються. Завдяки Запорізькій обласній раді та, зокрема, ініціативі першого заступника голови обласної ради Єгора Семенкова колективу філармонії стало відомо, що найзаповітнішим бажанням Альони було відвідати репетицію видатного колективу Запорізького краю – академічного симфонічного оркестру Запорізької обласної філармонії. Тож, колектив вирішив своєрідно привітати Альону з Днем захисту дітей та запросив до філармонії. Дорогих гостей на порозі найкращого концертного майданчика області зустрічала генеральний директор, заслужений працівник культури України Ірина Конарева. Від імені усього колективу очільниця побажала дівчинці здоров’я, успіхів та впевненості у власних силах, натхнення і щасливого майбутнього. «Найголовніше у світі – мир, радість на маленьких обличчях, дитячий сміх. І ми, дорослі, повинні робити все можливе, щоб веселе та безтурботне дитинство було у кожної дитини. Ми раді допомогти у здійсненні мрії Альони і готові докласти максимум зусиль аби за допомогою мистецтва всі наші діти виросли здоровими, розумними і щасливими» - сказала Ірина Едуардівна.

Не дивлячись на те, що Альона з дитинства захоплюється музикою, в обласній філармонії вона була в перший раз. Найбільший захват у Альони та її мами викликала участь у процесі репетиції академічного симфонічного оркестру. Головний диригент, народний артист України Вячеслав Редя особисто познайомив юну прихильницю класичної музики з інструментами, для неї сольно прозвучали – скрипка, альт, віолончель, флейта, контрабас, кларнет, фагот, тромбон, туба та англійський ріжок. Маестро побажав усім гостям добра, тепла, здоров’я, віри в успіх та впевненості у своїх силах та наголосив, що для того, щоб стати відомим музикантом, потрібно наполегливо працювати, здобувати знання, творчо мислити, розвивати свої задатки та здібності.

Окрім цього, гості відвідали експозицію музичних інструментів, познайомились з великою різноманітністю концертних програм, з творчим складом філармонії та отримали пам’ятні подарунки.

Мама Альони – Люсія Рибалко, не стримуючи емоції, поділилася враженнями від зустрічі: «Велика честь для нас зустрітися зі справжніми професіоналами своєї справи! Ця зустріч, як промінь світла, надовго залишиться у наших спогадах, дякуємо вашому колективу за радість і щасливі хвилини. Мрії дійсно збуваються».

 

 

https://www.facebook.com/filarmonic.zp.ua/videos/2793005730930359/?__tn__=kC-R&eid=ARCnYaoXJg7_3kGMhWR_J6DTu5o77AD1q3lq_5cjH3NKdiiDEX3-Z6Qd-wnLvEhTKS99UDxO_KPrk6-0&hc_ref=ARR6sEzLAn51yjVyjR_2EU_-7w6y0Z3tKWVIfZe_CA4sFRqjhZmo2RXEAc8f9JBY714&fref=nf&__xts__[0]=68.ARD3Oowr1UAQSICMUA1B02SwAE-YwS7cTiKtH7pP64CnuSaTOBmDux2FEnFP9-pjMj8zOml0Kvc1hkcbfhjSYJXmBKZPCr-PPappVFw4CwKo8O9nd8LLz9WLUVYLKaPN_gZw2WMITzcypD_zTnYSU8tX6-MMhAuMkjW54OLvAJT6f8Lm4x60HP-RwkrFvk2eBfdpXiDiBQQ0t0uwVGZbOeDgxDSlEBPzlxRJXg4Wib6wt_RodT_M29e3NYgGvZTftSlgJ747mIEvbZIihdDXJAQYVjegbdL0EWSmdvCFWyC8Xs8Ca1FmBeHeIULUUP_gNRkvhtIaHLJihvxX9gwuz4KM5UU3l-WxsqQLACy-   

Опубліковано в Новини

Шановні глядачі!

Запорізька обласна філармонія продовжує цикл online-концертів та запрошує вас

переглянути неймовірно красиву постановку

ЛАНДШАФТНЕ   ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ  ДІЙСТВО

за мотивами опери Семена Гулака-Артемовського

"ЗАПОРОЖЕЦЬ  ЗА   ДУНАЄМ"

на  легендарній ХОРТИЦІ

Керівник проєкту – генеральний директор Запорізької обласної філармонії, заслужений працівник культури України Ірина КОНАРЕВА

Початок online - показу: 21.00

Квитки можна придбати за посиланням: https://musin.frontmanager.com.ua/PublicAPI/TicketWidgetSvg.aspx?__uid=Ta5JH9pMr3Hua66w8o6Wrw&event=1785101727

      Ландшафтне театралізоване дійство «Запорожець за Дунаєм» - це масштабний мистецький проєкт Запорізької обласної філармонії, який поєднує музичний матеріал опери з сучасними вимогами до видовищних постановок та оригінальним технічним рішенням, а головна патріотична ідея стала домінантною і наповнила твір почуттям любові та відданості Вітчизні.

   Однією з головних складових мистецького проєкту є саме місце, де відбувається дійство – історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» Національного заповідника «Хортиця», який під час вистави перетворюється на театр під відкритим небом.

         Всього на сценічному майданчику задіяні майже 150 учасників видовища:

-         академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Лілія ГРИНЬ;

-         академічний симфонічний оркестр, головний диригент – народний артист України Вячеслав РЕДЯ;

-  яскраві солісти Маріанна ЦВЄТІНСЬКА, Юлія ЯКСА,  Микола КВЄТКОВ,  Юрій СУББОТ, заслужена артистка України Ольга БЕЖЕНАРЬ;

-         січові козаки з острова Хортиця;

-         учасники Всеукраїнської федерації "СПАС".

Опубліковано в Афіша

Шановні глядачі!

Запорізька обласна філармонія продовжує цикл online-концертів та запрошує вас

переглянути неймовірно красиву постановку

ЛАНДШАФТНЕ   ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ  ДІЙСТВО

за мотивами опери Семена Гулака-Артемовського

"ЗАПОРОЖЕЦЬ  ЗА   ДУНАЄМ"

на  легендарній ХОРТИЦІ

Керівник проєкту – генеральний директор Запорізької обласної філармонії, заслужений працівник культури України Ірина КОНАРЕВА

Початок online - показу: 21.00

Квитки можна придбати за посиланням: https://musin.frontmanager.com.ua/PublicAPI/TicketWidgetSvg.aspx?__uid=Ta5JH9pMr3Hua66w8o6Wrw&event=1785101727

      Ландшафтне театралізоване дійство «Запорожець за Дунаєм» - це масштабний мистецький проєкт Запорізької обласної філармонії, який поєднує музичний матеріал опери з сучасними вимогами до видовищних постановок та оригінальним технічним рішенням, а головна патріотична ідея стала домінантною і наповнила твір почуттям любові та відданості Вітчизні.

   Однією з головних складових мистецького проєкту є саме місце, де відбувається дійство – історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» Національного заповідника «Хортиця», який під час вистави перетворюється на театр під відкритим небом.

         Всього на сценічному майданчику задіяні майже 150 учасників видовища:

-         академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Лілія ГРИНЬ;

-         академічний симфонічний оркестр, головний диригент – народний артист України Вячеслав РЕДЯ;

-  яскраві солісти Маріанна ЦВЄТІНСЬКА, Юлія ЯКСА,  Микола КВЄТКОВ,  Юрій СУББОТ, заслужена артистка України Ольга БЕЖЕНАРЬ;

-         січові козаки з острова Хортиця;

-         учасники Всеукраїнської федерації "СПАС".

Опубліковано в Афіша

ИНДУСТРИАЛКА

Светлана Олейник

Публикация 21.05.2020

Запорожская филармония устроила флешмоб ко Дню вышиванки

Коллектив областной филармонии во главе с генеральным директором Ириной Конаревой принял участие во флешмобе в честь Дня вышиванки. Артисты великолепно исполнили песню Тины Кароль «Україна — це ти». Голоса у солистов очень красивые.

Запись проводили на улице, перед филармонией. Снимались в масках, кроме сольных выступлений. Видео разместили на странице филармонии в facebook.

— Зичимо всім квітучої долі, міцного здоров’я, благополуччя, злагоди та миру, — пожелал коллектив филармонии зрителям. — Нехай вишиванка, як генетичний код нашої нації, оберігає від негараздів, благословляє на щасливе життя. Хай барвисто стелиться доля і будуть райдужними горизонти, успішно втілюються в життя мистецькі задуми і нові проєкти на благо України та українського народу. Ми завжди поруч.

Расширенный вариант поздравления, с докарантинными выступлениями, филармония разместила на youtube.

ссылка на сайт: https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fiz.com.ua%2Fzaporoje%2Fzaporozhskaya-filarmoniya-krasivo-pozdravila-s-dnem-vyishivanki-video%3Ffbclid%3DIwAR3yj8x0zfKDY9ECN1euEHS6U_ULlF3tFWgoATa-8OhKcor9aVWs4J45HC8&h=AT2uq1rkfB2tFJMyo2pndlBALNbLwjRJRmfnPN_cKxvPski6O7FjWa9IXRv2uI3GgD-4bYfrmG0jmJ3oad-cwMoSdlpqYYM2DtuypsldiEV1pjtYlETBlq6ruRvhSIQ8_RUj

Опубліковано в ЗМІ про нас
Четвер
21
травня
19:00

ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ

Опубліковано в Афіша
Сторінка 1 із 3