• Академічний симфонічний оркестр

  • __Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

  • Джаз-квартет «Music men»

  • Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 26 вересня 2021 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
26
вересня
19:00

ДЖОКЕР ТА МІСТО ГРІХІВ

Опубліковано в Афіша
Неділя
26
вересня
17:00

СУПЕРГЕРОЇ РЯТУЮТЬ СВІТ

Опубліковано в Афіша
Неділя
26
вересня
12:00

ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ AMONG US

Жити у місті і не знати правил дорожнього руху неможливо. Щоб зберегти життя, уникнути неприємних ситуацій на дорозі, слід прищеплювати дітям навички безпечного спілкування зі складним світом доріг. Згадати та засвоїти правила дорожнього руху й завжди їх дотримуватись дітям допоможуть артисти Запорізької обласної філармонії.

Відмінною рисою нашого проєкту є розкриття актуальної теми у цікавій інтерактивній музичній формічерез знайому, популярну серед дітей комп’ютерну гру «AMONG US». Артисти Запорізької обласної філармонії перевтіляться в яскравих героїв цієї гри та разом з дітлахами будуть вирішувати цікаві завдання і йти до мети. В ході програми діти розберуть типові дорожні проблемні ситуації, аби надалі не стати їх учасниками. Повторення у цікавій ігровій формі основних правил дорожнього руху дозволить легше навчитись використовувати їх у житті. Цікаві вікторини, ігри, яскраві образи артистів підкріпить світлодіодний екран, відео на якому буде виповнено у стилі гри «Аmong Us».

У програмі прозвучать знайомі мелодії, популярні естрадні українські та зарубіжні пісні з адаптованим текстом українською мовою на задану тему.

Учасники:

лауреат міжнародних конкурсів Анастасія Литвин,

Юлій Гаврилов,

Богдан Хижняк.

Автор та ведуча - Анна Миронова 

Опубліковано в Афіша

Запорізька обласна філармонія дбає про виховання маленьких запоріжців та представляє яскраву прем'єру цього сезону!

26 вересня у концертному залі імені М. І. Глінки в рамках популярного мистецького проєкту «Філармонія – дітям» відбулася музично-пізнавальна програма «ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ AMONG US».

Наразі це дуже актуальна тема серед дітей, адже жити у місті і не знати правил дорожнього руху неможливо. Щоб зберегти життя, уникнути неприємних ситуацій на дорозі, навички безпечного спілкування зі світом доріг слід прищеплювати ще з дитинства.

А згадати та засвоїти правила дорожнього руху й завжди їх дотримуватись дітям допомагали артисти Запорізької обласної філармонії: лауреат міжнародних конкурсів Анастасія Литвин, Юлій Гаврилов, Богдан Хижняк, автор та ведуча – Анна Миронова. Вони перевтілилися в яскравих героїв трендової комп’ютерної гри «Among us» та разом з малятами вирішували цікаві завдання і впевнено йшли до мети. В ході програми глядачам розповіли, як поводити себе у громадському транспорті, як переходити вулицю та користуватися світлофором, як повинен вести себе на дорозі велосипедист та пішохід, а ще перевірили школяриків на уважність та показали найбільш розповсюджені дорожні знаки, які оточують їх на вулицях міста. Цікаві вікторини, ігри, яскраві образи артистів доповнив світлодіодний екран, який переніс глядачів у віртуальний світ «Аmong Us».

У програмі прозвучали знайомі всім мелодії, популярні естрадні українські та зарубіжні пісні, в яких слухачам доступно розповідали про найнеобхідніші правила.

На жаль не тільки діти, а іноді й дорослі дуже погано знають правила дорожнього руху, що призводить до аварій та неприємних ситуацій, тому програма корисна як малятам, так і їх батькам.

Програма пройшла у піднесеному настрої, а правильні відповіді дітей, їх щасливі посмішки та бурхливі оплески стали кращою подякою артистам. «Правила дорожнього руху among us» подарували всім маленьким глядачам нові знання та незабутні емоції. Схвальні відгуки щодо прем’єри висловили і батьки, оцінивши необхідність проведення музичних програм даної тематики, особливо у зрозумілій і доступній для дітей формі.

«Філармонія – дітям» чекає своїх маленьких друзів щонеділі о 12.00 у концертному залі імені М.І. Глінки і запрошує 3 жовтня відправитися у захоплюючу подорож разом із відважними братами-козаками у казці-мюзиклі «Пригоди Крутивуса», яку для них підготував академічний козацький ансамбль пісні танцю «Запорожці».

Опубліковано в Новини