• Академічний симфонічний оркестр

  • __Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

  • Джаз-квартет «Music men»

  • Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 12 вересня 2021 — Запорізька обласна філармонія

Для України 2021 рік – знаковий, адже їй виповнюється 30 років! Тож, святкові заходи до цієї знаменної дати проходять по всій країні.

За ініціативи Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти, за участі філармонійних оркестрів країни, на відкритих концертних майданчиках більшості обласних центрів проходить серія унікальних концертів.

Запорізька обласна філармонія з радістю долучилася до цього проєкту.

12 вересня в улюбленому місці відпочинку запоріжців – Центральному парку відпочинку «Дубовий гай» в рамках Всеукраїнської культурно-мистецької акції «Музика ПростоНеба» до 30-річчя Незалежності України відбувся концерт одного з кращих оркестрів України – академічного симфонічного оркестру, художній керівник та головний диригент народний артист України Вячеслав Редя. За диригентський пультом – яскравий професіонал лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова!

До того ж, після приголомшливого концерту «Велична і свята, моя ти Україно!» на площі концертного залу імені М.І. Глінки багато шанувальників симфонічної музики висловили прохання знову почути на відкритій локації професійний колектив. Тож, це була ще одна чудова нагода отримати справжню мистецьку насолоду.

В програмі концерту пролунали натхненні твори видатних митців: народного артиста України Ігоря Шамо, заслужених діячів мистецтв України Юрія Шевченка, Дмитра Савенка і талановитих українських композиторів Богдана Сінченка та інших.

      Цікаві та неповторні музичні знахідки видатних композиторів сучасності, яскрава мелодика українських пісень, безмежна любов до України вразили сотні городян, які цього дня завітали на свято, аби поринути у безмежний світ Музики!

Як і завжди, разом із музикантами піднесений, святковий настрій створювала ведуча програми – музикознавець Світлана Холод.

Концерт пройшов у дружній мистецькій атмосфері, а талант і майстерність виконавців підкорили всіх присутніх. 

Запорізька обласна філармонія на чолі з генеральним директором – заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою висловлює слова щирої вдячності директору спортивно-розважального комплексу "SunRisePark", відомому меценату Запоріжжя панові Ошану Беладзе за сприяння розвитку філармонійного мистецтва, пропаганду національної культури та української музики, а також за наданий концертний майданчик для проведення ландшафтної музичної програми академічного симфонічного оркестру обласної філармонії в рамках Всеукраїнського проєкту «Музика просто неба».

Наступна зустріч із улюбленим колективом багатьох шанувальників академічного симфонічного оркестру Запорізької обласної філармонії відбудеться 24 та 25 вересня о 18.00 у концертному залі імені М.І. Глінки! Запрошуємо всіх на яскраве відкриття ювілейного 65-го симфонічного сезону за участю піаністки із Франції – Кім Барб'є!

Опубліковано в Новини

       Міу-міу-міу! Три коти – три хвости! Всіх , хто любить мультики, цікаві ігри, веселі пісні запрошує інтерактивна вистава «День народження Карамельки».

        Участь у захоплюючому дійстві беруть герої улюбленого дитячого мультсеріалу «Три коти» - кошенята Коржик, Компот, Карамелька та їхні батьки Тато Кіт і мама Киця. Основна подія, довкола якої розгортається сюжет, – День народження киці Карамельки. Кожен із членів котячої сім’ї хоче зробити іменинниці особливий подарунок, залучаючи до процесу всіх глядачів у залі. Діти, присутні на святі, у веселій ігровій формі вчаться разом із героями будувати ляльковий будиночок, грати у футбол, малювати і навіть мити посуд. Але найголовніше - бути гарними друзями, чемними та добрими.

      У програмі багато пісень, музики та віршів, які легко повторювати та підспівувати. Вистава «День народження Карамельки» - ідеальне пізнавальне та змістовне проведення часу для дітей дошкільного віку, несе багато цікавої, корисної інформації та позитивних емоцій, налаштовує на добро та позитив.

Опубліковано в Афіша