• Академічний симфонічний оркестр

  • __Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

  • Джаз-квартет «Music men»

  • Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 16 травня 2021 — Запорізька обласна філармонія

Музика - прекрасне та неповторне мистецтво. Коли ми її чуємо, благоговійно завмираємо, затамувавши подих під хвилею дивовижних чаруючих звуків.

Дорогі друзі, а чи знаєте ви скільки людей стоїть за створенням та виконанням музичних творів? Це композитори, аранжувальники, вчителі, співаки, інструменталісти, диригенти – та ще багато мешканців всеохоплюючого та багатогранного казкового світу музичного мистецтва.

Запорізька обласна філармонія з великим задоволенням запрошує усіх зазирнути за лаштунки вируючого музичного життя. У рамках нової дитячої пізнавальної програми "Музичні професії" дітлахи дізнаються про те, як народжується музика, що потрібно композиторам для того, аби створити музичні твори, розгадають таємниці виникнення музичних інструментів та обов`язково почують майстерних виконавців. Ми допоможемо розібратися у сфері сучасної музичної індустрії та розповімо про найпопулярніші професії сьогодення.

Опубліковано в Афіша
Неділя
16
травня
12:00

ТРИ КОТИ

Міу-міу-міу! Три коти – три хвости! Всіх , хто любить мультики, цікаві ігри, веселі пісні запрошує інтерактивна вистава «День народження Карамельки». Участь у захоплюючому дійстві беруть герої улюбленого дитячого мультсеріалу «Три коти» - кошенята Коржик, Компот, Карамелька та їхні батьки Тато Кіт і мама Киця. Основна подія, довкола якої розгортається сюжет, – День народження киці Карамельки. Кожен із членів котячої сім’ї хоче зробити іменинниці особливий подарунок, залучаючи до процесу всіх глядачів у залі. Діти, присутні на святі, у веселій ігровій формі вчаться разом із героями будувати ляльковий будиночок, грати у футбол, малювати і навіть мити посуд. Але найголовніше - бути гарними друзями, чемними та добрими. У програмі багато пісень, музики та віршів, які легко повторювати та підспівувати. Вистава «День народження Карамельки» - ідеальне пізнавальне та змістовне проведення часу для дітей дошкільного віку, несе багато цікавої, корисної інформації та позитивних емоцій, налаштовує на добро та позитив.

 

Опубліковано в Афіша