• Академічний симфонічний оркестр

  • __Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

  • Джаз-квартет «Music men»

  • Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 23 лютого 2021 — Запорізька обласна філармонія
Вівторок
23
лютого
19:00

СОБАЧЕ СЕРЦЕ

Михайло Булгаков пише повість в 20-і роки минулого століття, коли час героїв пройшов, і залишилися будні, які і є випробування для людини. Це розпал будівництва соціалізму, вічне квартирне питання, розруха в будинках і, головне, - в головах. Спектакль, створений за мотивами повісті «Собаче серце» в новій постановці, вражає своєю актуальністю і в сьогоднішній час. Загадкова Булгаковская містика, сучасне бачення сюжету гармонійно вписалися в концепцію вистави. Цей спектакль для справжніх естетів театрального мистецтва і шанувальників творчості геніального режисера Валерія Золотухіна.

Опубліковано в Афіша
Вівторок
23
лютого
17:00

МАЛЮК ТА КАРЛСОН

В місті Стокгольмі у найкращому у світі будиночку на даху живе найкращий у світі Карлсон. 

У цьому абсолютно впевнений його друг Малюк. Карлсон, товстун і ненажера, завжди у гуморі, повний вигадок і фантазій. Дружба з цим маленьким чоловічком з пропелером на спині абсолютно змінює життя Малюка.

Весела і зворушлива історія для дітей і дорослих про надзвичайні пригоди двох друзів запам'ятається Вам надовго. 

Театр випустив пустотливу, барвисту, трохи хуліганську, але дуже добру виставу. Вистава про дитячі мрії. Адже, по суті, Карлсон - це немов другий Малюк, якому дозволено все, що заборонено Малюкові. Тому і головний герой вистави - просто пустотливе хлопченя, що радіє появі в його житті надзвичайного друга. А сам Карлсон - така ж дитина, тільки доросла. А манірна Фрекен Бок, а друзі-грабіжники Філле і Рулле? Усі вони абсолютно реальні і в той же час - це усе фантазія.

Ми запрошуємо на виставу не лише дітей, але і дорослих - для того, щоб згадати свої дитячі мрії, як і здавалися найважливішими і найпрекраснішими...

Опубліковано в Афіша