• Академічний симфонічний оркестр

  • __Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

  • Джаз-квартет «Music men»

  • Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 31 січня 2021 — Запорізька обласна філармонія

Унікальний музичний проект ВІА "Лейся, Песня"! made in Ukraine створений відомим музикантом і продюсером, Геннадієм Федосовым в 2012 році спільно з останнім керівником ВИА Леонідом Смилянским.

Мета проекту - зберігати і пропагувати культуру ВІА в кращих традиціях. У програму гала-концерту входять кращі пісні естради XX століття : «Прощай», «Обручальное кольцо», «Клён», «Где же ты была», «Вот увидишь», «Кто тебе сказал», «Песенка про сапожника», «Верба», «Мій рідний край», «Червона рута», «Соколята» і багато інших.

Неповторні голоси учасників ансамблю впізнаються вже не одним поколінням шанувальників гарної пісні. Концерти проходять незмінно при повних залах і на високому емоційному підйомі. Створюється настільки тепла атмосфера, що концерт більше схожий на зустріч друзів. Артисти протягом всього часу активно спілкуються з глядачами, зал дружно підспівує ансамблю, зазвичай концерт триває набагато довше запланованого часу. Якісний живий звук і живі унікальні голоси просто не залишають глядачам шансу залишитися байдужими. Проект цікавий не лише зрілій аудиторії, але і молодому поколінню, у черговий раз підтверджуючи зростаючий інтерес до відроджуваної культури ВІА.

Опубліковано в Афіша

В основі програми українські народні та авторські казки, які знайшли своє друге життя в музиці й прозвучать у різних жанрах та стилях: від опери до мюзиклу, від класики до року.

Програма представлена у форматі ігрової театрально-сценічної постановки. Це: своєрідний калейдоскоп різноманітних сцен та образів: героїчних, ліричних, жартівливих і сучасних.

Захоплюючий світ української казки постане для дітлахів у виконанні провідних артистів Запорізької обласної філармонії. Вони виконають яскраві уривки з дитячих опер Миколи Лисенка «Зима і весна», Кирила Стеценка «Івасик Телесик» та Миколи Стецюна «Котигорошко», Юлії Рожавської за п’єсою С. Михалкова «Зайка-Зазнайка», музичні історії «Казка про чемодан» запорізького композитора Наталії Боєвої, рок-опери Володимира Назарова «Жив собі пес».

Безперечно, програма сприяє формуванню гарного естетичного смаку малят, розвитку фантазії та добрих почуттів, залученню до рідної культури.

 Виконавці:

Заслужений працівник культури України Алла ХОДАКОВА (музикознавець)

Лауреат премії ім.І.Паторжинського українського фонду культури Юлія ЯКСА (колоратурне сопрано)

Провідний майстер сцени Микола КВЄТКОВ (тенор)

Солісти філармонії Вікторія ШЕСТАКОВА (сопрано)

Поліна ГОНТАРЬ (сопрано)

Євген КОВАЛЕВСЬКИЙ (баритон)

Лариса ГНЕДИШ (концертмейстер)

Опубліковано в Афіша