Бас є найнижчим чоловічим співочим голосом. Це дуже виразний і багатий голос. За своєю природою бас зустрічається рідше інших чоловічих голосів.

Видатні баси світу - Борис Христов, Паата Бурчуладзе, Федір Шаляпін. Серед українських співаків - це Іван Паторжинський, Борис Гмиря, Тарас Штонда, Сергій Магера. 

Бас Даниїл Риндін, який запрошує на мистецьку зустріч "Фантазії для баса" у філармонію, ще молодий і не такий відомий. Але в нього є мистецьке майбутнє. І незалежно від того, молодий співак чи ні, відомий чи не дуже, завжди є фантазії, мрії, думки, якими артист прагне поділитися з шановною публікою.

У концерті також беруть участь провідні солісти філармонії: Юлія Якса, Микола Квєтков та Вікторія Шестакова. Авторка та ведуча програми - музичний керівник філармонії, лауреат міжнародних конкурсів Оксана Гопка. Про це повідомили на сайті Запорізької обласної філармонії.

Як повідомили у філармонії, Даниїл Риндін брав участь у концертах, наприклад, "Генії оперної сцени". Але це перший сольний концерт співака.

3 червня о 14.00 - у Запорізькій обласній філармонії відбудеться прем'єра концерту соліста Даниїла Риндіна "Фантазії для баса".

Прем'єра відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану. Під час повітряної тривоги концерти призупиняють і глядачам пропонують перейти в укриття (в філармонії воно є). Якщо тривога триває дуже довго, то показ переносять на інший день, а квитки залишаються дійсними.

Час показів може змінюватись з об'єктивних причин. Будь ласка, уточнюйте.

Телефон філармонії для довідок: 236-44-67 (каса, працює 9.00 до 17.00, без вихідних).