Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2020 — Запорізька обласна філармонія

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною КОНАРЕВОЮ щиро вітає всю бібліотекарську спільноту та усіх, хто любить і шанує книгу з Всеукраїнським днем бібліотек!

З давніх-давен український народ шанобливо ставився до бібліотек, які є хранителями пам’яток писемності, збирачами історичної та культурної спадщини, і до їх служителів – зберігачів і популяризаторів духовних скарбів.

Бібліотечні заклади нашої області – це невичерпне джерело культурного збагачення населення, вони наповнюють розум необхідною інформацією, а душі зігрівають теплом шедеврів світової та вітчизняної літератури.

З кожним роком бібліотеки переходять на новий – європейський рівень обслуговування: стають більш сучасними приміщення, оснащення й ресурси, втілюються новаторські проєкти. Саме бібліотекарі допомагають читачам бути обізнаними у сучасних проблемах і пізнавати реальну картину світу. Ваша відповідальна справа відкриває нам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань. Від праці бібліотекарів залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави, а отже, і її успішний розвиток.

Дякуємо за творчу співпрацю на ниві естетичного та духовного збагачення мешканців Запорізького краю.

Бажаємо міцного здоров'я, довголіття, професійного взаєморозуміння та підтримки в колективі. Щиро зичимо вдячних читачів, добра і нових успіхів у благородній просвітницькій справі!

Миру, щастя і добробуту!

За дорученням колективу, з повагою генеральний директор, заслужений працівник культури України ІРИНА КОНАРЕВА

Опубліковано в Новини
Понеділок
28
вересня

РЯТІВНИКИ ПЛАНЕТИ В ДІЇ!

     27 вересня у концертному залі імені Глінки відбулась прем’єра концерту «Рятівники планети» в рамках мистецького проєкту «Філармонія-дітям». Для нової програми було обрано надзвичайно актуальну та важливу екологічну тему, яка завжди на часі. Із урахуванням всіх протиепідемічних заходів, у залі зібралася малеча та батьки, яким не байдуже екологічне майбутнє нашої планети.
      У цікавій музично-пізнавальній програмі прозвучали найпопулярніші сучасні пісні, які тривалий час займали лідируючі позиції у хіт-парадах. Автор програми - Анна Миронова зробила переклад текстів улюблених композицій та адаптувала їх під екологічну тематику. Дітей у ігровій формі навчили берегти та поважати природні ресурси: сортувати сміття, економити воду, примножувати зелені насадження.
     Служби порятунку разом з дітьми виконували завдання від Лісової феї у виконанні Анни Миронової. Учасник телевізійного шоу «Голос Країни», соліст філармонії Герман Романченко здивував новим образом – стриманого Поліцейського. Молода вокалістка Анастасія Литвин підкорила образом чарівної Лікарки. А улюблинець публіки Юлій Гаврилов запалював у ролі Пожежного. Над постановкою програми працював досвідчений режисер філармонії – Андрій Романов. Захід вийшов цікавим та яскравим, а в залі панувала надзвичайно щира, тепла і дружня атмосфера.
    Колектив філармонії впевнений, що діти звернули свою увагу на проблеми, які піднімались у концертному заході, а дорослі надалі зберігатимуть здорове майбутнє дітям.
     Давайте будемо берегти своє здоров’я, своїх рідних і нашу планету!
     А ми вже готуємося до нової зустрічі у мистецькому проєкті «Філармонія дітям». 4 жовтня у концертному залі імені Глінки відбудеться прем’єра музично-пізнавальної програми «Музичний чемодан».

Опубліковано в Новини

ПРЕМ'ЄРА-2020

РЯТІВНИКИ ПЛАНЕТИ

Музично-пізнавальна програма 

в рамках мистецького проєкту «Філармонія - дітям»

     Жити в мирі з природою, берегти та примножувати ресурси Землі, відчувати себе частиною екосистеми - це головні завдання всього людства. Саме про це і хоче нагадати всім Лісова фея, яка стривожена змінами клімату планети.

Музично – пізнавальна програма "Рятівники планети"через знайому пісню та веселу гру допоможе дітям з легкістю засвоїти прості постулати кожного жителя нашої планети: стежити за чистотою краще, ніж боротися з наслідками; посаджене дерево може врятувати від забрудненого повітря; а вода – це запорука здорового існування всього живого.

Пожежний, Поліцейський та Лікар стануть для вас справжніми друзями, мудрими наставниками, які з вікторинами, пізнавальними іграми та запальними піснями допоможуть дізнатися про екологічні проблеми нашої планети та запропонують можливі шляхи їх вирішення. Бо всі великі справи починаються з маленького рішення кожного з нас!

Учасники програми:

Герман РОМАНЧЕНКО (тенор)

Анастасія ЛИТВИН (сопрано)

Юлій ГАВРИЛОВ (тенор)

Анна МИРОНОВА (ведуча)

Квитки продаються в касі філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії:       236-44-67

Телефони білетної агенції   musin.zp.ua (061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                   (098) 701-0-107

                                                                    (099) 701-0-107

 

Опубліковано в Афіша
Субота
26
вересня

FAR4 COVERXSHOW.

Концерт «COVERXSHOW» приурочений до ювілею, 10 років групі FAR4.

У концерті будуть виконані кавер-версії світових хітів, авторські та народні пісні.

Концерт відбудеться 26 вересня 2020 року у КЗ ім. Глінки, початок о 20:00

Неймовірна енергетика живого вокалу і інструментів наповнить зал.

Симбіоз рок-групи і музикантів з класичних оркестрів здивує навіть найвибагливішого глядача.

Емоції, які залишаться з Вами назавжди.

Опубліковано в Афіша

         Шановні глядачі!

Концерт академічного симфонічного оркестру

СИМФОНІЧНІ КОНТРАСТИ

25.09.2020 року, 18.00

ПЕРЕНЕСЕНО

на 14 листопада 2020 року, 18.00

Придбані квитки дійсні.

Приносимо вибачення за незручності.

Опубліковано в Афіша

       Одним із приорітетних напрямків роботи Запорізької обласної філармонії є культурне обслуговування мешканців сільської місцевості та районних центрів Запорізької області. За ініціативою генеральної директорки обласної філармонії - заслуженої працівниці культури України Ірини Конаревої приділяється велика увага щодо популяризації кращих зразків класичного та народного мистецтва серед жителів віддалених територій області.

         21 вересня 2020 року академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці" привітав мешканців села Воскресенка Приазовського району із 160 річницею заснування села.

         Надзвичайна святкова атмосфера панувала у глядацькій залі. Артисти академічного ансамблю пісні і танцю "Запорожці" подарували глядачам справжні перлини народної творчості, вокального та хореографічного мистецтва.

        Наприкінці концерту ведуча висловила подяку за щирі емоції та теплу зустріч мешканцям села, а артисти козацького ансамблю отримали щирі оплески глядачів.

         Запорізька обласна філармонія і надалі планує гастрольні виїзди у міста та села Запорізької області. Адже, пропаганда найкращих зразків класичного та національного мистецтва є головним завданням артистів філармонії.

Опубліковано в Новини

Сайт газеты "ИНДУСТРИАЛКА"

Светлана Олейник

Публикация: 22.09.2020

 

В филармонии будет премьера программы, в которой детям интересно расскажут (споют) об экологии

Музыкально-познавательная программа «Рятівники планети» пройдет 27 сентября в рамках творческого проекта «Филармония — детям». Это премьера.

Жить в гармонии с природой, беречь и приумножать ресурсы Земли, чувствовать себя частью экосистемы — это главные задачи человечества. Именно об этом и хочет напомнить всем Лесная фея, которая встревожена изменениями климата планеты.

 в филармонии

Музыкально — познавательная программа  «Рятівники планети» с помощью знакомых песен и веселой  игры поможет детям с легкостью усвоить простые постулаты каждого жителя нашей планеты: следить за чистотой лучше, чем бороться с последствиями; посаженное дерево может спасти от загрязненного воздуха; а вода — это залог здорового существования всего живого. Об этом «Индустриалке» сообщили в филармонии, где состоится показ премьеры программы.

Пожарный, Полицейский и Врач станут для юных зрителей. настоящими друзьями, мудрыми наставниками, которые с викторинами, познавательными играми и зажигательными песнями помогут узнать об экологических проблемах нашей планеты и предложат возможные пути их решения. Все великие дела начинаются с маленького решения каждого из нас, напоминают в филармонии.

Полицейского сыграет Герман Романченко (тенор). Он, напомним, не только солист-вокалист филармонии, но и участник телепроекта «Голос країни»,  суперфиналист проекта «Співай як зірка». Анастасия Литвин (сопрано) исполнит роль  Врача. Юлий Гаврилов (тенор) — Пожарного. Ведущая — Анна Миронова.

Премьера музыкально-познавательной программы «Рятівники планети» пройдет в филармонии 27 сентября, начало в 12.00.

Опубліковано в ЗМІ про нас

     Чудовий світ класичної музики дивовижний і захоплюючий! Живе виконання відомих творів зарубіжних і вітчизняних композиторів нададуть дітям творчої енергії, натхнення та розширять кругозір.

 Знайомство з шедеврами світової класики, інструментальними і танцювальними жанрами, музичними інструментами та їх неповторним звучанням відкриє юним глядачам світ творчості і краси!

Опубліковано в Афіша

Щаслива і чудова пора – дитинство... Тільки в дитинстві ми якось по-особливому відчуваємо і дивимося на навколишній світ. Зберігати та продовжувати це відчуття, наповнювати життя малят новими фарбами, почуттями, звуками і виховувати почуття прекрасного з радістю допомагає Запорізька обласна філармонія.

З 2016 року у концертному залі імені М.І. Глінки з успіхом втілюється у життя мистецький проєкт «Філармонія – дітям». Щонеділі юні шанувальники музики мають змогу розширити світогляд і дізнатися багато нового про мистецтво, народні традиції та світову культуру.

Ми дуже сумували за нашими маленькими слухачами, тому цьогоріч «Філармонія - дітям» стартувала раніше, ніж завжди – вже 6 вересня казкою-мюзиклом «Маленький Мук» за мотивами одноіменного твору Й. Гауфа. Разом із артистами малюки допомогли головному герою перемогти байдужість, заздрість і страх та, зрештою, знайти своє місце в житті. 13 вересня маленьким і дорослим глядачам свою творчість подарував ансамбль бандуристів «Божена». У програмі «100% саундтрек» гостям розповіли про мистецтво створення кінематографу, перші фільми і, звичайно, роль музики, яка звучить у кінострічках. 20 вересня відбудеться одна з найвишуканіших програм – «Класика дітям 1», в якій слухачів знайомлять із елегантною музикою минулих сторічь.

Колектив філармонії підготував багато нових концертних програм для дитячої аудиторії. Зовсім скоро відбудуться прем'єри концертів за участю солістів філармонії «Рятівники планети», «Музичний чемодан», «Музичні професії», «Музиканти сміються», «Велика музика великих країн. Іспанія» академічного симфонічного оркестру, а також програми академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» та ансамблю бандуристів «Божена».

Побачити прем'єру «Рятівники планети» можна вже 27 вересня о 12.00. Програма навчить малят жити в мирі з природою, берегти та примножувати ресурси Землі, відчувати себе частиною екосистеми. Залучайте малят до захоплюючого світу мистецтва! З радістю запрошуємо на наші цікаві музичні зустрічі!

Опубліковано в Новини
Сторінка 1 із 4