• Академічний симфонічний оркестр

  • __Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

  • Джаз-квартет «Music men»

  • Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 25 листопада 2020 — Запорізька обласна філармонія

Дорогі друзі! В рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» Запорізька обласна філармонії підготувала для вас наступне вишукане свято музики! 25 листопада відбудеться прем'єра концертної програми «Таємниці скрипки».

Ніжна й пристрасна, сильна й граційна, схожа на тендітну дівчину. ЇЇ голос полонить з першої ноти. Вона – скрипка… Цариця музики. Винайдена на межі XVI-XVII ст. вже через 30-50 років вона стала найпопулярнішим інструментом. У різні часи музику для скрипки писали найвизначніші західноєвропейські композитори, а також українські автори. Фортепіано… мелодійне й багатогранне. Їх поєднання створює новий, захоплюючий сюжет.

Концертна програма «Таємниці скрипки» - це віртуозне поєднання двох найпопулярніших класичних інструментів – скрипки та фортепіано. Творчий інструментальний дует солістів філармонії, лауреатів міжнародних конкурсів Володимира Галіченка (скрипка) та Іоланти Дамаскіної (фортепіано) запрошує вас до подорожі яскравим світом неймовірно безмежних мотивів.

Всім шанувальникам мистецтва артисти подарують вишукані твори Йогана Себастьяна Баха, Людвіга ван Бетховена, Ніколо Паганіні, Антоніо Вівальді, Мирослава Скорика та інших.

Завітайте до Запорізької обласної філармонії 25 листопада о 17.00 та отримайте справжню естетичну насолоду від чарівних мелодій!

 

Квитки продаються в касі філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії:        236-44-67

Телефони білетної агенції musin.zp.ua (061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                   (098) 701-0-107

                                                                    (099) 701-0-107

 

Опубліковано в Афіша