Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 21 вересня 2022 — Запорізька обласна філармонія

Мистецькі зустрічі  у камерній залі

ПОРТРЕТ, НАПИСАНИЙ ГОЛОСОМ

Музична програма артистів обласної філармонії

   Мистецтво у всіх своїх проявах – це можливість творців розкрити себе та доторкнутися до найтонших струн душі глядача, а Музика – один з найяскравіших виглядів мистецтв, яка спроможна розраджувати, надавати сили та надихати. І як художник малює пензлем портрети на полотні, так і композитори створюють неповторні образи у своїх музичних творах.

   21 вересня у Запорізькій обласній філармонії в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» відбудеться прем'єра програми «Портрет, написаний голосом». Ця музична зустріч з поціновувачами справжнього мистецтва – перший концерт великого циклу під одноіменною назвою «Портрет, написаний голосом». У програмі слухачі почують твори А. Дворжака, Фр. Шуберта, Г. Доніцетті, Й. Штрауса та майже невідому вокальну лірику Е. Шоссона, Г. Вольфа, Р. Франца та інших.

   Авторка проєкту – лауреат міжнародних конкурсів, музичний керівник Запорізької обласної філармонії Оксана Гопка.

   Кохання, віра, роздуми про буденність життя, пристрасть, внутрішні переживання ліричних героїв – така різнобарвна палітра емоцій у програмі концерту, тож кожен гість знайде щось близьке для себе в цих музичних виступах.

Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбуваються  із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша