Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 14 лютого 2021 — Запорізька обласна філармонія

     Що подарувати коханій людині на День святого Валентина? Подаруйте їй те, що запам’ятається назавжди – щасливі миті, чудовий настрій і море яскравих вражень!

    Академічний симфонічний оркестр, Маестро-народний артист України В’ячеслав Редя та диригент Надія Другова запрошують усіх на свято Музики та Кохання.

       Найпрекрасніші сторінки вічної класики, джазові та популярні естрадні композиції - це унікальний музичний подарунок, який ваша друга половинка неодмінно оцінить, адже в них звучить головна тема – Любов!

     Дорогі друзі! Чекаємо на вас 14 лютого у концертному залі імені Глінки на святковій музичній програмі академічного симфонічного оркестру "Все про кохання". Початок о 18.00

        

        

Опубліковано в Афіша

Чудовий світ класичної музики дивовижний і захоплюючий! Живе виконання відомих творів зарубіжних і вітчизняних композиторів нададуть дітям творчої енергії, натхнення та розширять кругозір.

 Знайомство з шедеврами світової класики, інструментальними і танцювальними жанрами, музичними інструментами та їх неповторним звучанням відкриє юним глядачам світ творчості і краси!

 

Опубліковано в Афіша