Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 24 грудня 2021 — Запорізька обласна філармонія

Рік добігає кінця і вженастала радісна святкова пора. У серцях людей запалюються вогники надії та мрій.Щороку, напередодні новорічних свят, колектив Запорізької обласної філармонії радує своїх прихильників яскравими святковими програмами. Кожна музична зустріч – це справжня феєрія емоцій!

Тож, 24 грудня артисти філармонії разом із гостями запалювали на концерті «Новорічний PartyFon». Популярні класичні твори у поєднанні з кращими новорічними хітами, сучасними піснями, джазовими композиціями та різдвяними колядками наповнювали присутніх позитивними емоціями.

Прекрасну музику, щирість і гарний настрій слухачам дарували: академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник-головний хормейстер – заслужений артист України України Сергій Черногор, джаз-квартет під керуванням Юрія Крюкова та провідні солісти філармонії, справжні майстри – Микола Квєтков (тенор), Вікторія Шестакова (сопрано), Поліна Гонтарь (сопрано), Тетяна Лаврик, Анастасія Литвин (сопрано), Денис Аврамець. Порадували своїм професіоналізмом інструментальна група – Володимир Галіченко (скрипка), Станіслав Шинкаренко (ударні), Анатолій Калітенко (скрипка), Дмитро Саверов (бас-гітара, контрабас) та концертмейстери – Іоланта Дамаскіна (ф-но), Світлана Зеленська (ф-но), Євгенія Величко (фортепіано).

І, навіть, маленькі дива цього вечора були на сцені від члена Міжнародної асоціації ілюзіоністів, чарівниці Марини Євченко. Новорічні вітання лунали від ведучих заходу – чарівної Юлії Дар'їної та харизматичного Юлія Гаврилова.

Не тільки дітям, а й дорослим у житті потрібна казка, тому на святкову паті з найкращими побажаннями завітали Дід Мороз, Снігуронька та символ 2022 року – Тигр!

Вітаємо всіх наших глядачів, слухачів та друзів з наступаючими святами! Нехай у ваших домівках завжди звучить музика щастя, любові, миру і добра!

Опубліковано в Новини

Даруємо святковий настрій!

Дорогі друзі! Напередодні Нового року завітайте до Запорізької обласної філармонії, де завжди лунає найкраща музика, панує атмосфера свята, радості й добра.

24 грудня о 18.00 презентуємо вам ексклюзивну святкову програму «Новорічний ПатіFON»!

У програмі прозвучать шедеври класичної музики, арії з опер і оперет у виконанні солістів і колективів філармонії. Стильні джазові імпровізаціїподарує яскравий тандем професійних музикантів джаз-квартету під керівництвом Юрія Крюкова. Святкових відчуттів та драйву додадуть популярні естрадні композиції та новорічні хіти від улюблених артистів.

Не хвилюйтесь, що квитків до Лапландії поки ще немає, зате вони є до концертного залу імені М.І. Глінки! Поспішайте, до початку музичного свята залишилось зовсім мало часу!

Ми чекаємо на Вас, адже у справжні дива стаються тільки у нас!

Опубліковано в Афіша