Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 22 грудня 2020 — Запорізька обласна філармонія

 НОВОРІЧНА ШОУ-ПРОГРАМА

 Прийшов БичОК! Все буде ОК!

 Новорічне диво та казка потрібні кожному, особливо під час карантину!

Любі хлопчики та дівчатка! Цього рОКу ми підготували для вас неймовірний сюрприз – марафон музичних вистав «Прийшов БичОК!

Все буде ОК!».

Символ наступного рОКу кумедний БичОК запрошує всіх на зустріч із улюбленими казковими й мультиплікаційними героями – Ельзою, Жасмін, Аладіном, Міньйоном, Леді Баг, Бременськими Музиками, Івасиком-Телесиком, Королевою Музикою та іншими. А створюватимуть це казкове свято кращі артисти філармонії!

Повірте, такого ще не було! Ми подаруємо Вам незабутні емоції, на вас чекають захоплюючі пригоди, цікаві зустрічі, веселі розвагияскраві фотозони й, звісно ж, Дід Мороз із Снігуронькою та Красуня Ялинка.

Ласкаво просимо малят і дорослих у світ казОК, де кожен стане головним героєм. Ви відчуєте справжні новорічні дива на головній сцені Запоріжжя – у концертному залі імені Глінки обласної філармонії! Разом ми будемо дружно дотримуватися усіх протиепідемічних заходів!

Новорічна казка буде обов’язково!

ПочатОК о 12.00. До зустрічі!

 

Опубліковано в Афіша

САЙТ ИНДУСТРИАЛКА

Анна Кулькова

22.12.2020

Посилання на сайт: http://iz.com.ua/zaporoje/v-zaporozhskoy-filarmonii-pokazali-novogodnee-shou?fbclid=IwAR3aFM4nSat91sf1NbxDy6A62Q15AbFJ2X_Iw75pUaA0yFhql8e60YDWRAE

 

Новогоднюю шоу-программу для детей показали в запорожской филармонии

В концертном зале имени Глинки областной филармонии показали новогоднюю шоу-программу для детей «Прийшов бичОК! Все буде ОК!».

В спектакле дети знакомятся с героями разных сказок, играют в подвижные игры, танцуют вместе с ними, слушают песни в исполнении артистов.  И,  конечно же, знакомятся с символом 2021 года — веселым Бычком.

А еще — помогают Деду Морозу и становятся свидетелями Новогоднего чуда.

В филармонии рассказали, что Новогодние спектакли в формате шоу-программ создают уже в течение пяти лет. В этом году из-за карантинных ограничений и пандемии, до последнего не знали, каким будет шоу.

— У нас є дитячі програми, як ми готували, щоб показувати протягом сезону. Спочатку на Новий рік ми хотіли повторювати марафон програм, які працювали на сцені 1-2 рази. Хотіли показати багато концертів в одній програмі. Але, коли почали створювати цей проєкт, зрозуміли, що не можемо собі дозволити показувати нашім дітям те, що вони, можливо, вже бачили. Ми цінуємо кожного нашого глядача. Тому у стислі строки ми зробили саме цю шоу-програму «Прийшов бичОК! Все буде ОК!», — рассказала руководитель литературно-драматической части Запорожской областной филармонии, режиссер-постановщик новогодней шоу-программы Юлия Дарьина.

-Как работали над созданием шоу-программы, были сложности?

-Працювати нам було не складно. Наші артисти до дитячих програм, особливо до Новорічних, ставляться з особливою любов’ю. У майже у кожного, хто був на сцені, є діти, в мене також є донечка. На репетиції ми приводили своїх дітей і на них все відпрацьовували. Ми бачили, що їм подобається, а що ні. Так ми зрозуміли, що потрібно сучасним дітям.

— Що можете сказати після прем’єри? Результатом задоволені?

— Я бачила реакцію малечі. Сьогодні всі діти, які були в залі, отримали насолоду. Вони активно брали участь у шоу. Я чула їхні оплески, вони посміхалися, навіть в масках було видно, що вони радіють, — говорит Юлия Дарьина. — Цією програмою нам хотілося подарувати глядачам оптимізм. Ми прагнули, щоб діти та їхні батькі пам’ятали, що 2020-й — закінчується. Ми сподіваємося, що 2021 буде кращим. Хочемо налаштувати всіх на те, що: «Прийшов бичОК! Все буде ОК!».

-Хто вигадав таку цікаву та влучну назву?

-У нас працює команда. Це художній відділ обласної філармонії. Спочатку, ми хотіли, можливо, назвати нашу програму дещо класичніше. Але, коли працювали над створенням, дійшли висновку, що дітям потрібно давати такий лозунг. І ми вгадали. Сьогодні вони скандували його всім залом, — говорит Юлия Дарьина.

В шоу-программе «Прийшов бичОК! Все буде ОК!» выступают ведущие эстрадные вокалисты филармонии.

— У програмі виступає учасник «Голосу країни» Герман Романченко, наша молода талантовита вокалістка Анастасія Литвин, провідна артистка сцени Поліна Гонтар, наш ведучий та актор Юрій Гаврилов артисти балету академічного ансамблю пісні і танцю «Запорожці».

В этом году пандемия отразилась и на шоу-программе. Герои сказок в игровой форме напомнили детям о важности мытья рук и других правилах профилактики.

-Спеціально для програми ми вигадали гру «Я бичок», в якій звучала назва нашого шоу. Атакож ми нагадали те, що треба мити руки, обробляти їх антисептиком. Також ми задіяли челенж «Здорово танцюй», його в Україні впровадив «ЮНІСЕФ». Нам він дуже сподобавля, тому ми його використали. Ці рухи доречно повторювати багато разів.

Посмотреть шоу-программу «Прийшов бичОК! Все буде ОК!» можно будет еще 27, 28 декабря и 2, 3, 4 января. Начало представления в 12:00. 

В филармонии также подготовили разнообразные новогодние концерты для взрослых.

23 декабря в рамках творческого проекта «Творческие встречи в камерном зале» в филармонии состоится премьера новогодней программы «Праздник приближается!». Артисты филармонии исполнят шедевры популярной классической музыки и джазовые композиции. В 17.00.

25,26, 30 декабря  в филармонии состоится новогоднее  симфо-шоу «Happy New Year!». Начало в 18:00.

29 декабря запорожцев ждет театрализованная праздничная программа артистов областной филармонии «Playlist Новогодний». Начало в 18:00.

Фото специально для «Индустриалки» подготовил Богдан Самойлов 

Опубліковано в ЗМІ про нас