Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 03 червня 2023 — Запорізька обласна філармонія
Субота
03
червня
16:09

ПРЕМ'ЄРА ВІД БАСА

3 червня 2023 року в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» у Запорізькій обласній філармонії відбулася яскрава прем'єра музичної програми «Фантазії для баса». На сцені - молодий талановитий соліст Даниїл Риндін та провідні артисти філармонії.

Даниїл – володар дуже виразного і багатого голосу - басу. Він випускник четвертого курсу Дніпропетровської музичної академії, лауреат ІІ премії Всеукраїнського конкурсу молодих співаків ім. Бориса Гмирі та лауреат І премії Міжнародного конкурсу вокалістів «Голоси Олімпу». Цього вечора артист поділився з публікою своїми фантазіями, мріями, думками про майбутні творчі плани.

У концерті прозвучала камерна музика, українські романси М. Лисенка, О. Білаша, І. Шамо та шедеври світової класики – твори С. Гулака-Артемовського, Й.С. Баха, В.А. Моцарта, Ф. Шуберта, Дж. Верді та інші.

Підтримали юного колегу та подарували слухачам популярні вокальні твори Юлія Якса, Микола Квєтков та Вікторія Шестакова. Концертмейстери – Олександр Штирбу, Світлана Зеленська, Ольга Семенець та Артур Остапчук. Авторка та ведуча програми – музичний керівник, лауреат міжнародних конкурсів Оксана Гопка розповіла цікаву інформацію про музичні твори, види голосів, відомих співаків-басів та досягнення ще юного, але дуже талановитого Даниїла.

Слухачі з великою теплотою вітали артистів та із захопленням ділилися емоціями від програми: «Це дійсно вишуканий концерт. Чудові твори, прекрасне професійне виконання. Отримали велике задоволення та відпочили душею. Завжди із радістю відвідуємо філармонію і дякуємо артистам за мистецьку працю. У цей важкий період це для нас конче потрібно!».

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою вітає Даниїла із прем'єрою, щиро дякує ЗСУ за можливість працювати на своєму філармонійному фронті та наближати Перемогу разом!

Сподіваємося вже незабаром!

Опубліковано в Новини