Фільтрувати матеріали за датою: травня 2023 — Запорізька обласна філармонія
Понеділок
29
травня
18:00

АРСЕН МІРЗОЯН

Великий благодійний концерт Арсена Мірзояна в Запоріжжі.

Глядачів чекає дві години шаленого драйву, справжньої чоловічої лірики, фантастичної атмосфери і найулюбленіших пісень. «Сталевий голос України», а саме так називають Арсена Мірзояна, давно став символом мужності і романтизму на українській сцені.

У своїх піснях співак відверто ділиться особистими історіями та надихає любити. Його красивий тембр та чоловічий шарм не залишають байдужих, глибокі і чесні пісні з чоловічим характером одразу западають у серце, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

Від самого початку Арсен їздить на фронт, підтримуючи наших воїнів. Його останні пісні «Моя країна», «Вальс Ірпінь», «Херсон» це закарбовані почуття від побаченого і почутого в звільнених містах.

 

Опубліковано в Афіша

Великий весняний концерт Арсена Мірзояна в Запоріжжі.

Глядачів чекає дві години шаленого драйву, справжньої чоловічої лірики, фантастичної атмосфери і найулюбленіших пісень. 

«Сталевий голос України», а саме так називають Арсена Мірзояна, давно став символом мужності і романтизму на українській сцені.

У своїх піснях співак відверто ділиться особистими історіями та надихає любити.

Його красивий тембр та чоловічий шарм не залишають байдужих, глибокі і чесні пісні з чоловічим характером одразу западають у серце, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

Від самого початку Арсен їздить на фронт, підтримуючи наших воїнів. Його останні пісні «Моя країна», «Вальс Ірпінь», «Херсон» це закарбовані почуття від побаченого і почутого в звільнених містах.

Кошти від продажу квитків будуть спрямовані на допомогу рідному місту.

Опубліковано в Афіша

Від Баха до Beatles

концертна програма квартету саксофоністів

Національної філармонії України

«Від Баха до Beatles» – концертна програма квартету саксофоністів Національної філармонії України.

Київський квартет саксофоністів створений у 1985 році.

За складом та універсальністю репертуару ансамбль досі немає собі аналогу серед українських виконавців. Потужний і креативний, цей колектив неодмінно завойовує серця слухачів, де б він не виступав, в Україні чи Греції, у Франції чи США .

Душею ансамблю є його незмінний керівник і засновник Юрій Василевич – віртуозний кларнетист і саксофоніст, музикант оркестру Національної опери України, багаторічний педагог Національної музичної академії України, де у 1989 році заснував клас саксофона. Власне, й квартет саксофоністів створив зі своїх учнів.

Назва концерту, «Від Баха до Beatles», говорить сама за себе. Величезний пласт музики, створений упродовж кількох століть, оживе під пальцями музикантів-віртуозів. Тут і авторські твори, й українська народна музика.

У програмі твори Й.С.Баха, Дж. Россіні, А. Темплтона, К. Веласкеса, У. Генді, Х. Хенкока, П. Прадо, Дж. Гершвіна, А. П’яццолли, Д. Еллінгтона, Г. Манчіні,  Ч. Кореа, К. Гарделя, Дж. Завінула, Г. Міллєра.

У складі квартету:

Заслужений артист України

Юрій ВАСИЛЕВИЧ (саксофон-сопрано)

Заслужений артист України

Михайло МИМРИК (саксофон-альт)

Лауреат міжнародних конкурсів

Станіслав НІДЗЕЛЬСЬКИЙ (саксофон-тенор)

Лауреат міжнародних конкурсів

Роман ФОТУЙМА (саксофон - баритон)

Захід відбудеться з дотриманням  вимог безпеки в умовах воєнного стану. 

 

Опубліковано в Афіша

Музика - прекрасне та неповторне мистецтво. Коли ми її чуємо, благоговійно завмираємо, затамувавши подих під хвилею дивовижних чаруючих звуків.

Дорогі друзі, а чи знаєте ви скільки людей стоїть за створенням та виконанням музичних творів? Це композитори, аранжувальники, вчителі, співаки, інструменталісти, диригенти – та ще багато мешканців всеохоплюючого та багатогранного казкового світу музичного мистецтва.

Запорізька обласна філармонія з великим задоволенням запрошує усіх зазирнути за лаштунки вируючого музичного життя. У рамках нової дитячої пізнавальної програми "Музичні професії" дітлахи дізнаються про те, як народжується музика, що потрібно композиторам для того, аби створити музичні твори, розгадають таємниці виникнення музичних інструментів та обов`язково почують майстерних виконавців. Ми допоможемо розібратися у сфері сучасної музичної індустрії та розповімо про найпопулярніші професії сьогодення.

Захід відбудеться з дотриманням вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

Концерт на підтримку ЗСУ від улюбленців публіки, гуру пекучого гумору і мільйонерів за переглядами у YouTube!

«Бампер і Сус» привезуть нові гарячі жарти без цензури, незламний позитив і те втілення народної мудрості, яке ви розберете на цитати!

Буде все, як ви любите: гостро, тонко і в саме яблучко!

Про життя і політику, москалів, картопельку і комуналочку — ПРО ВАС, НАС і їх!

Концерт стане рекордним по кількості усмішок, сміху й інтерактивів, тож готуйтесь до гарячих розіграшів і аукціонів! І не забувайте: кожний квиточок – то ваш донат для купівлі автівок і амуніції для ЗСУ!

На передовій із концертами для Героїв «Бампер і Сус» постійно бувають, починаючи із 2014 року, тож завдяки туру придбають саме те, що українські захисники зараз найбільше потребують! Головні козирі «Бампера і Суса» — фірмовий, ні на що не схожий полум’яний гумор, та шалена енергетика, яка вирує на кожному концерті!

Цей вечір направду просто гріх пропустити!

Ви можете придбати та забронювати квитки онлайн на сайті musin.zp.ua

Опубліковано в Афіша

Отже, вирушаємо разом на пошуки яйця дракона, що дає володарю нескінченну силу! Робот Бос вирішив захопити всесвіт Brawl Stars, тому усі бравлери потребують невідкладної допомоги! А ще ми зможемо знайти нових друзів серед мешканців Minecraft та гарно і весело провести час!

На вас чекають 12 оригінальних персонажів, з якими можна буде сфотографуватися!

Світ офлайн та онлайн зустрінуться у нашій новій реальності!

Щоб потрапити на дитячу шоу-виставу “Brawl Stars проти Minecraft” в Запоріжжі, купуйте квитки на musin.zp.ua та в касах міста.

Сучасне шоу за мотивами комп'ютерних ігор

Багато ігор з залом

Можливість зустрітись з улюбленими героями офлайн

Опубліковано в Афіша
П'ятниця
26
травня
17:00

ТВОРЧИЙ ВЕЧІР ЮЛІЇ ЯКСИ

Вже зовсім скоро! Концерт, на який ви чекаєте!

Кохання, пристрасть, відвертість, справжній драйв та захват… Саме такі емоції завжди дарує своїм шанувальникам одна із кращих солісток Запорізької обласної філармонії, улюблениця публіки – чарівна й харизматична Юлія Якса!

Вона зачаровує публіку своєю жіночністю, красою та неймовірно яскравим, сильним голосом.

У концерті прозвучать хіти української та зарубіжної естради, всесвітньовідомі джазові композиції, сучасна популярна музика.

Разом з артисткою на сцені гарний настрій даруватимуть колеги та друзі співачки: Володимир Величко (скрипка), Геннадій Музикант (альт), Дмитро Саверов (бас гітара), Світлана Зеленська (фортепіано), Станіслав Шинкаренко (ударні), Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру, керівник – Дмитро Мітнік, ведучий - Юлій Гаврилов.

Особливий тембр в поєднанні з красою дивовижних пісень створить незабутній вечір, наповнений позитивними емоціями, щирістю почуттів та музичними сюрпризами.

Чекаємо на всіх у затишному концертному залі Запорізької обласної філармонії 26 травня о 17.00!

Захід відбудеться з дотриманням вимог безпеки в умовах воєнного стану.

                        

Опубліковано в Афіша

Наталя Фаліон та «Лісапетний батальйон»

«30 років лісапетом, наче танком»

Весняний концерт, емоції для перемоги!

30 років, лісапетом, наче танком Наталя Фаліон та народний театр пісні «Лісапетний батальйон» газують по українському шоу-бізнесу.

Вперше в історії аматорський колектив з маленького села підкорює найбільші концертні майданчики України. Поруч на одній сцені звичайна продавщиця з сільського магазину, медсестра, домогосподарка, багатодітна мати, викладач музики, завідувач клубом, вихователь дитячого садочка, бібліотекар. В кожній з цих веселих красунь ви обов’язково впізнаєте себе, або ж куму чи сусідку. Кожна пісня – це коротенька історія з реального життя багатьох з нас, з долею іронії, перекрашена пікантним соусом гумору.

У цей непростий для України час веселі жінки вирішили підтримати українців добрим, веселим словом і запальною музикою, а як відомо, вони це роблять найкраще за усіх. Єдиний колектив в Україні, що вакцинує самою дієвою вакциною – гумором.

100% заряд позитиву допоможе не лише розслабитись, а ще забути про усі негаразди.

Зустрічайте, швидка гумористична допомога запрошує на сеанс нетрадиційної гумористичної медицини. До вашої уваги 2-і години справжньої сміхотерапії, народне «камеді шоу» від Наталії ФАЛІОН, нові пісні та улюблені хіти.

Приходь сам та приводь друзів 21 травня 16.00 до концертного залу ім. Глінки.

Підтримаємо своїх!

Опубліковано в Афіша

До чудового свята — Всесвітнього Дня вишиванки академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії презентує мистецький проєкт «На щастя, на долю».

У програмі блискуче поєднуються український фольклор, оригінальні аранжування, сучасні ритми та кращі твори української естради ХХ сторіччя.

Стежок за стежком  народжується  візерунок вишиванки, нота за нотою відтворюється українська  пісня.

У концерті прозвучать твори відомих українських композиторів – О. Білаша, П. Майбороди, В. Івасюка, І. Карабиця, перлини української хорової класики, самобутні обробки народних пісень, а яскрава хореографія в сучасних постановках додасть щирих емоцій.

Зустрінемось 18 травня о 17:00  у Запорізькій обласній філармонії!

Захід відбудеться з дотриманням вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша
Сторінка 1 із 2