Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 24 травня 2023 — Запорізька обласна філармонія

Саме 23 травня, у День Героїв академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії, художній керівник – заслужений артист України Сергій Черногор презентував патріотичну музичну програму для учнів та викладачів Козацького ліцею. У виконанні колективу прозвучали народні пісні, популярні українські та вокально-хореографічні композиції у оригінальних аранжуваннях.

Глядачі з великою радістю зустрічали артистів, дякували за чудовий концерт, який підіймає моральний дух та велику просвітницьку роботу філармонії, яка особливо необхідна в наших непростих умовах.

Програма нагадала присутнім про козацьке коріння українців, їх силу, волю, історичне прагнення до незалежності та віковічні традиції перемагати ворога.

Дякуємо директору ліцею Оксані Губіній та вихованцям закладу за теплий прийом щирість та патріотизм.

Разом обов'язково переможемо.

Пам'ятаємо подвиг незламних борців за соборну державу, які є символом стійкості нашої нації! Слава героям України!

Опубліковано в Новини

З початку повномасштабної війни Запорізька обласна філармонія веде активну концертну та волонтерську діяльність, піднімає моральний дух і дарує глядачам позитивні емоції. Працівники філармонії допомагають вимушеним переселенцям та всіляко підтримують воїнів ЗСУ: шиють Державні Прапори України, виготовляють окопні свічки та плетуть маскувальні сітки. Ми і надалі продовжуватимемо працювати на своєму філармонійному фронті

Відрадно, що наша праця не залишається без уваги. Несподіваним і приємним сюрпризом для всього колективу став безцінний подарунок саме у День героїв – Державний Прапор України підписаний Головнокомандувачем Збройних сил України, генералом Валерієм Залужним.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям ! Нехай Господь завжди вас оберігає! Слава Героям! Слава нації!

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі із керівником, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою бажає всім миру та злагоди, а нашим бійцям – міцного здоров’я, витримки та вірних бойових побратимів.

Наближаємо Перемогу разом!

Опубліковано в Новини