Фільтрувати матеріали за датою: січня 2023 — Запорізька обласна філармонія

Дуже жіночий спектакль.

Три молоді жінки збираються в переддень свята, щоб обговорити справи сердечні і приходять до вельми несподіваним і закономірним висновкам ....

Про чоловіків, про секс, про взаєморозуміння, про гроші, про коньяк, про фаллоіммітатор ...

Лора - впевнена в собі кокетка, завжди стоїть до чоловіка на крок ближче, ніж того вимагають пристойності. «Вона йде по життю сміючись», з легкістю завойовуючи увагу численних шанувальників. Вона знає, чого хоче, і легко домагається цього. Чоловіки - лише іграшки в її руках.

Катя - успішна ділова жінка, яка реалізувала себе в професії, але не може знайти свого «жіночого щастя». Вона розчарувалася в сучасних чоловіках, але в душі вона романтична особа, яка до сих пір вірить в казкові happy ends, і все ще чекає свого принца.

Валя - персонаж, який несподіваним чином змінює весь хід подій п'єси. Сім років вона розігрувала спектакль під назвою «ідеальний шлюб», але тепер її терпінню прийшов кінець. І більше вона цього не допустить - свобода, свобода, свобода !!! Але ... через два тижні життя подруг докорінно змінюється.

Георгій - він же Гера, сусід, чоловік-сюрприз.

Вистава не призначений для людей з святенницьким ставленням до світу. Кілька разів використовується ненормативна лексика.

Рекомендується до відвідування з близькими подругами або люблячими парами.

Жінкам без почуття гумору вхід категорично забороняється. Легка комедія на вічні теми: кохання, зради і розуміння.

Опубліковано в Афіша

Перша дитяча прем'єра 2023 року в Запорізькій обласній філармонії!

29 січня мистецький проєкт «Філармонія – дітям» розпочинає рік музичною програмою «Пори року. Зима».

В продовженні циклу програм про красу природи, мовою музики малята познайомляться із чарівницею зимою. Авторка проєкту – музичний керівник філармонії, лауреат міжнародних конкурсів Оксана Гопка.

В концерті на юних слухачів чекають твори відомих зарубіжних і української композиторів та перлини світової класики.

До вишуканого світу музичного мистецтва дітлахів залучатимуть Юлія Якса, Вікторія, Шестакова, Аліна Сліта. Концертмейстери – Світлана Зеленська, Артур Остапчук, Ольга Семенець та Інна Бачуріна. Кожну композицію в супроводі цікавих і пізнавальних історій представлятиме ведучий програми Юлій Гаврилов. ​​

Артисти філармонії продемонструють професійне виконання відомих творів, наповнять маленьких глядачів творчою енергією, натхненням та покажуть наскільки може бути різноманітною музика. Під час програми дітлахи розширять свої знання й уявлення про музичні жанри та дізнаються значення деяких музичних термінів.

Завітайте до Запорізької обласної філармонії всією родиною 29 січня о 12.00 і ви назавжди закохаєтесь у Музику зими!

Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

    

Опубліковано в Афіша

           Академічний симфонічний оркестр та диригент Дмитро Мітнік презентують концертну програму «Хіти кіноектрану».

Кінематограф та Музика — ідеальна пара! Він — захоплює сюжетами. Вона — додає атмосферу та шарм. Музика підкреслює емоційний стан фільмів, наповнює сюжет додатковими фарбами, а іноді відіграє головну роль. Саме музика створює настрій кінокартини, насичує її красою, пробуджує людські почуття, додає живого подиху та підкорює серця глядачів.

У концертній програмі «Хіти кіноекрану прозвучать найвідоміші саундтреки з кінофільмів “Титанік”, «Тілоохоронець», «Хрещений батько», «Віднесені вітром», «Серенада сонячної долини», «Тегеран-43», «Чоловік і жінка», «Шербургські парасольки» та інші.

Чекаємо на зустріч з любителями музики та кіно 28 січня о 14:00

Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

Наталія Могилевська з моновиставою "Я вдома" в Запоріжжі.

Це, мабуть, одна з найемоційніших і найзворушливіших концертних програм Наталії Могилевської. Ось уже кілька місяців вона представляє нове шоу під назвою "Я вдома". За своєю суттю це моновистава, в якій зібрані всі сльози українців, всі їхні емоції у віршах і піснях.

Вистава "Я вдома" - це місце, де кожен глядач зможе відпустити свої емоції, дати можливість відштовхнути їх від себе і залишити тільки світле і добре, надію і віру в Перемогу. І якщо ви хочете його подивитися, ви можете купити квиток на цій сторінці.

Як з'явилася драма "Я вдома"

"Я вдома" - це проект-драма, рефлекс на війну. Тут Наталя Могилевська не лише співатиме, а більше читатиме вірші Юрія Рибчинського і... говоритиме. Вона також виконає пісню, яку присвятила своєму дядькові з Маріуполя (він загинув від руки росіян).

Сама співачка й акторка Наталя Могилевська з перших днів вторгнення стала до лав волонтерів, адже саме народні артисти, на її думку, мають бути завжди з народом.

Тож вона зустрічалася з пораненими, допомагала людям, які стали жертвою війни, і робила все, що було в її силах... Але всі ці страшні події, емоції поодинці пережити надто складно. Тільки творчість може врятувати і не дасть зійти з розуму. Саме так народилася вистава "Я вдома".

Опубліковано в Афіша

22 січня відзначається знакове свято для нашої держави – День Соборності України, яке символізує возз'єднання українських земель та прагнення нації до територіальної цілісності. В умовах сучасних реалій свято набуло особливого значення, адже і нині ми впевнено відстоюємо свою свободу і неподільність.

До цієї особливої дати у Запорізькій обласній філармонії відбудеться святкова концертна програма за участю колоритного академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» та яскравих солістів філармонії.

На гостей чекають улюблені серцю народні пісні, популярні українські композиції та сучасні мелодії в оригінальних обробках.

Запрошуємо 22 січня о 12.00 до затишної камерної зали разом насолодитися гарною музикою й відчути потужну силу єдиного українського народу!

Ми – українці, соборні та вільні!

Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

19 січня 2023 року академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник-головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Черногор презентує яскраву концертну програму «Добрий вечір, щедрий вечір!». Запрошуємо всіх шанувальників народних традицій, творчості ансамблю, запоріжців та гостей міста насолодитися справжніми українським колоритом. На глядачів чекають цікаві поєднання стилів і жанрів музичного мистецтва, жартівливих пісень й жанрових хореографічних постановок. Родзинка програми – народні колядки, щедрівки, обрядові композиції, які прозвучать у оригінальних авторських обробках!

Програма для всієї родини «Добрий вечір, щедрий вечір» подарує своїм гостям позитивний настрій та залишить в серцях відчуття щастя!

Почніть свій рік з добра, любові та гарної музики, які обов'язково додадуть наснаги на Велику Перемогу!

Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

15 січня Запорізька обласна філармонія в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі»   представляє прем'єру музичної програми «Генії оперної сцени»!

Україна подарувала світу багато видатних митців, але серед славетних імен почесне місце займають Соломія Крушельницька, Борис Гмиря, Анатолій Солов'яненко та наші запорізькі співвітчизники – Марія Сокіл та Іван Паторжинський.

Саме вони стали взірцем майстерності для всіх наступних поколінь співаків.  Та  шлях до визнання і світової слави у жодного з них не був легким. Так, ім'я Марії Сокіл було віддано забуттю на довгі роки, а Борис Гмиря почав займатися співом у 30-ти річному віці, коли багато співаків вже закінчують навчання.

Шлях до сцени, як і життя, у кожного був різним, але й було те, що об'єднувало їх – любов до української музики, до рідної мови. І кожен з них ніс в своєму серці Україну, і кожен із них – гордість країни.

Молодих шанувальників мистецтва музична зустріч познайомить із творчістю цих відомих майстрів, а досвідченим – подарує насолоду від чарівних мелодій. Гості почують всесвітньовідомі твори: «Мадам Батерфляй» Дж. Пуччині, Пісенька Герцога із опери «Ріголетто» Дж. Верді, Пісня Тараса з опери «Тарас Бульба» М. Лисенка, Арія Варвари з опери «Богдан Хмельницький» К. Данькевича, Каватина Лели з опери «Шукачі перлин» Ж. Бізе.

Милі серцю пісні прозвучать у виконанні справжніх майстрів – солістів філармонії Юлії Якси, Вікторії Шестакової, Миколи Квєткова, Данила Риндіна. Партії фортепіано виконують Світлана Зеленська, Артур Остапчук, Ольга Семенець та Марія Гаркуша. Автор і ведуча програми – музичний керівник Запорізької обласної філармонії, лауреат міжнародних конкурсів Оксана Гопка. Особливим подарунком стануть записи голосів справжніх майстрів, яким присвячено концерт.

Музика була, є та завжди буде потужною силою, яка дає надію та підтримує людей всюди, даруючи сили та емоції для життя!

Завітайте до філармонії 15 січня о 14.00 і отримайте заряд позитивної енергії та натхнення від незрівнянної краси пісенної душі українського народу!

Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

 

 

 

Шановні глядачі!

Концертну програму академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»

 

ДОБРИЙ ВЕЧІР,ЩЕДРИЙ ВЕЧІР

14.01.2023, 14.00

ПЕРЕНЕСЕНО

на 19 січня 2023, 17.00

Придбані квитки дійсні.

Опубліковано в Афіша

У новорічні дні душа жадає дива та чекає на казку!

На численні прохання глядачів 8 січня 2023 року академічний симфонічний оркестр запрошує усіх меломанів міста на додаткову святкову концертну програму «Happy new year»!

В програмі – композиції, що відтворюють дух Різдва та Нового Року. Від українського «Щедрика», який звучить зараз в усьому світі до епохальної композиції «Happy new year», що стала символом свята Нового Року.

У виконанні оркестру та талановитих солістів звучатиме популярна класика – твори В.А. Моцарта, А. Вівальді, Й. Штрауса, перлини джазу з репертуару Ф. Сінатри, популярні рок-композиції.

Святковий настрій вам подарують виступи камерного оркестру під орудою Олександра Горлова, квінтету «Sonore», ансамблю солістів академічного симфонічного оркестру, Диксиленду і Біг Бенду під керуванням Дмитра Мітніка. Підкорюватимуть найвибагливішу публіку яскраві соло заслужених артистів України Ілони Турчанінової, Віталія Солом'янчука та лауреатів міжнародних конкурсів Івана Левченка та Юлії Якси.

Нехай будуть мир і свята для кожного українця!

Початок о 15:00.

Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

Новий рік та Різдво — це найкращий час для дива, радості та казкових пригод.

Запорізька обласна філармонія дарує дітям та дорослим можливість відволіктися від буденності та зарядитися святковим настроєм. Запрошуємо всіх на прем'єру новорічної шоу-програми «Казковий драйв» із сучасною музикою, професійним вокалом, запальними танцями та веселими інтерактивними іграми!

Разом із улюбленими героями маленькі любителі пригод врятують Новий Рік та повернуть мешканцям Мультляндії щастя й радість. У фантастичні пригоди кличуть справедлива офіцерка поліції Джуді Хопс, романтичний герой-рятівник Кіт у Чоботях, могутній напівбог Мауї, життєрадісний Олаф, тендітна Рапунцель та багато інших улюблених казкових героїв.

Захоплюючий сюжет, яскраві костюми, ростові ляльки, оригінальна відеоінсталяція та світлові ефекти справлять незабутнє враження на глядачів. Талановиті артисти філармонії зарядять всіх драйвом та оптимізмом на весь рік, подарують віру у перемогу добра над злом.

Дорогі друзі! На вас чекають зустріч із справжньою красунею Ялинкою, незвичайні цікавинки та багато сюрпризів. Атмосферне селфі на новорічній локації та фото з улюбленими казковими героями – ваш святковий бонус.

«Казковий драйв» - це саме те, що потрібно для позитивного сімейного відпочинку!

Захід відбудеться відповідно до вимог воєнного стану.

24 грудня (субота) 12.00

25 грудня (неділя) 13.00

26 грудня (понеділок) 13.00

2 січня (понеділок)  11.00

3 січня (вівторок) 11.00

6 січня (п’ятниця) 11.00

7 січня (субота) 11.00

8 січня (неділя) 11.00

Для колективних заявок гарантовані знижки!

Опубліковано в Афіша
Сторінка 1 із 2