Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 11 січня 2023 — Запорізька обласна філармонія

Дорогі колеги! Шановні друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 84-річчя з дня утворення нашого спільного творчого дому – Запорізької обласної філармонії!

Протягом десятиліть Запорізька обласна філармонія наповнює золотий фонд національної культури безцінними скарбами духовності, несе в світ любов до музики, пісні й танцю. І нині наш колектив – це велика мистецька родина, команда професіоналів високого рівня, однодумців, закоханих у свою справу.

Разом ми плекаємо кращі національні традиції, зберігаємо вірність високим ідеалам академічного мистецтва і, водночас, втілюємо в життя найсміливіші новаторські задуми. Ми навчилися жити і працювати в умовах війни кожен на своєму фронті, ми показали наскільки ми згуртовані й віддані і ніколи не зраджували своєму головному покликанню.

Впевнена, що чудовий академічний симфонічний оркестр, колоритний академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», харизматичний джаз-квартет «Music men» та прекрасні провідні солісти і надалі даруватимуть своїм прихильникам блискучиі прем’єри та дивуватимуть невгасимим творчим запалом, а концерти завжди будуть аншлаговими! Навіть у такий складний час ми невпинно працюємо, презентуємо яскраві програми та створюємо нові творчі формування, які втілюють на сцені справжні дива!

Щиро вдячна керівникам колективів та адміністративному складу за професіоналізм, підтримку та вагомий внесок у створення позитивного іміджу закладу.

Від усього серця бажаю вам, дорогі колеги, міцного здоров’я та невгасимої енергії, родинного затишку й сімейного тепла, високого творчого польоту і нових здобутків!

Високо ціную яскравий талант, безперервний творчий пошук і безмежну відданість сцені всіх працівників нашого улюбленого закладу.

Ціную і пишаюсь кожним з вас!

Разом ми – потужна сила, яка веде до Перемоги на всіх фронтах!

З великою повагою до вас та вашої праці

в.о. генерального директора,

заслужений працівник

культури України                                                       ІРИНА КОНАРЕВА

м. Запоріжжя

11 січня 2023 рік

Опубліковано в Новини