Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 21 вересня 2022 — Запорізька обласна філармонія

Всі ми живемо із музикою в серці, адже в музиці наша сила, воля і наснага! Вона виражає те, що не може бути сказано і те, про що неможливо мовчати.У часи війни музика допомагає на своєму фронті – вона підбадьорює, надихає і створює гармонію.

Творчий проєкт «Мистецькі зустрічі» триває, відрадно, що запоріжці й гості міста мають можливість насолоджуватися вишуканою музикою. 21 вересня у Запорізькій обласній філармонії відбулася музична програма «Портрет, написаний голосом», автором якої є лауреат міжнародних конкурсів Оксана Гопка.

Концерт пронизаний високими почуттями, ліричним настроєм і безмежною любов'ю. Слухачі почули твори Л. Деліба, В.А. Моцарта, К. Сен-Санса, Г. Доніцетті, Р. Штрауса, С. Франка та інших відомих композиторів. Свою витончену майстерність слухачам дарували провідні солісти філармонії Юлія Якса, Вікторія Шестакова й Микола Квєтков. Партії фортепіано виконували Світлана Зеленська та Ольга Семенець, ведучий програми – Юлій Гаврилов. У кожен номер виконавці вкладали душу й ділилися своїми емоціями із публікою.

За доброю традицією, серед постійних глядачів і шанувальників творчого проєкту «Мистецькі зустрічі у камерній залі» у Запорізьку обласну філармонію завітали майбутні професіонали сцени – студенти Запорізького музичного коледжу. Публіка відчувала музику усім серцем, дякувала виконавцям і організаторам за чудовий вечір і висловлювала побажання завітати на наступні музичні програми. Хоч на короткий час, гості змогли відволіктися від буденних справ і перенестися у спокійний світ мистецтва й краси.

Своїми виступами артисти дякують нашим захисникам, які б’ються за мирне життя країни. Обіймаємо кожного і чекаємо на зустріч у нашій затишній залі.

Опубліковано в Новини