Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 18 вересня 2022 — Запорізька обласна філармонія

У Запорізькій обласній філармонії тривають цікаві музичні зустрічі для малят. Цієї неділі вони знайомилися із джазом!

18 вересня в рамках мистецького проєкту «Філармонія - дітям» відбулася прем'єра концертної програми для найменших меломанів «Джаз Smile» джаз-квартету «Music men» під керуванням Юрія Крюкова!

Це було яскраво, цікаво й віртуозно! Дітлахи дізналися багато нової інформації про джаз, познайомилися із різними музичними інструментами, а також взяли участь у пізнавальній музичній вікторині.

Завзятим ведучим став приголомшливий Капелюшник у виконанні Юлія Гаврилова! Досвідчені музиканти чудово знають, що діти по-особливому сприймають новий музичний напрямок, і дуже важливо правильно його піднести. У програмі здебільшого звучали мелодії із мультфільмів студії Дісней, яка активно використовує джаз як музичний супровід до своїх мультстрічок. «101 далматинець», «Білосніжка і семеро гномів», «Аліса у Країні Чудес», «Троє поросят» та інші мультфільми згадувалися цього дня у програмі. Кожна композиція подавалася у цікавій формі  в супроводі інформативних історій.

В образі загадкової і непередбачуваної Джини у гості до малюків завітала майстриня магії – членкиня Міжнародної асоціації ілюзіоністів Марина Євченко та порадувала присутніх захоплюючим номером оригінального жанру.

Гарну музику й веселий настрій маленьким гостям подарували учасники бенду – Тарас Пацернюк (труба), Артем Крамаренко (бас-гітара), Станіслав Шинкаренко (ударні), Юрій Крюков (фортепіано). Вокальні композиції виконала провідний майстр сцени Поліна Гонтарь, яка постала перед слухачами у яскравих мультиплікаційних образах. Особливого шарму й віртуозного звучання в програму додав виступ артиста академічного симфонічного оркестру Тимофія Фуклєва (флейта).

Під час та по закінченню програми на обличчях маленьких гостей сяяли усмішки, а це – найкраща нагорода для артистів. У такий не простий час, кожного дня ми намагаємося навчати новому наших слухачів, дарувати радість і дорослим, і маленьким, адже гарний настрій це – запорука високого морального духу впевненої і сильної нації!

Опубліковано в Новини