Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 11 вересня 2022 — Запорізька обласна філармонія

Мистецький проєкт «Філармонія – дітям» продовжує гостинно вітати своїх найменших друзів. 11 вересня у камерній залі Запорізької обласної філармонії з успіхом відбулася одна з найпопулярніших музичних програм – «Класика – дітям 2»!

Під час концерту діти слухали музику, активно відповідали на запитання ведучого, дізналися історію створення деяких творів, різновиди вокальних голосів та своєрідність музичних інструментів. Своїми виступали артисти продемонстрували красу вишуканої музики, подарували гостям гарний настрій і позитивні емоції, відволікли від буденності та сумних подій сьогодення.

Щоразу, відвідуючи філармонію маленькі слухачі насолоджуються мистецтвом, формують правильний музичний смак, розширюють свій кругозір та гарно й культурно відпочивають разом зі своїми батьками.

Діти – наше майбутнє, тож виховуємо їх правильно.

Чекаємо всіх у наступну неділю – 18 вересня на прем'єрі програми «Джаз Smile» від джазового квартету Запорізької обласної філармонії!

Опубліковано в Новини

КЛАСИКА – ДІТЯМ 2

Музично-пізнавальна програма для дітей

 

Чудовий світ класичної музики дивовижний і захоплюючий! Живе виконання відомих творів зарубіжних і вітчизняних композиторів нададуть дітям творчої енергії, натхнення та розширять кругозір.

Знайомство з шедеврами світової класики, інструментальними і танцювальними жанрами, музичними інструментами та їх неповторним звучанням.

Ми відкриємо юним меломанам нові сторінки творчості та краси мистецтва, чудовий світ класичної музики - дивовижний і захоплюючий!

Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбудуться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша