Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 26 серпня 2022 — Запорізька обласна філармонія
П'ятниця
26
серпня
19:04

МУЗИКА – ЕЛІКСИР ЩАСТЯ!

В умовах реалій сьогодення треба шукати позитив, гармонію і щастя у кожному дні. Саме такі емоції дарує людям музика. 26 серпня у Запорізькій обласній філармонії відбувся концерт академічного симфонічного оркестру «Хіти кіноекрану», який знову порадував всіх гостей. Колектив під керуванням лауреата міжнародних конкурсів Надії Другової презентував справжні музичні шедеври із найпопулярніших кінострічок ХХ сторіччя.

У програмі пролунали відомі саундтреки з кінофільмів «Титанік», «Зоряні війни», «Агент 007», «Тілоохоронець», «Таксі», «Місія нездійсненна», «Легенда про піаніста», «Пірати Карибського моря» та багато інших. Для юних меломанів музиканти виконали мелодії з кіно-саги «Гаррі Поттер» та мультфільму «Аладдін». Разом із оркестром улюблені мелодії виконали заслужені артисти України Ілона Турчанінова та Віталій Солом'янчук, а віртуозне звучання саксофону продемонстрував гостям програми лауреат міжнародних конкурсів Іван Левченко. Музика із культової стрічки «Великий Гетсбі» лунала у виконанні харизматичного диксиленду артистів академічного симфонічного оркестру, керівник – Дмитро Мітнік.

Величезне задоволення від програми отримали всі – і публіка, і музиканти, адже спілкування з музикою – це завжди яскраві позитивні емоції. Як завжди неперевершено, чуттєво і професійно! Щиро дякуємо всім за теплі музичні зустрічі.

23 та 24 вересня у Запорізькій обласній філармонії відбудеться відкриття 66-го симфонічного сезону. Тож, із великою радістю чекаємо всіх на мистецькій події міста!

Опубліковано в Новини