Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 15 липня 2022 — Запорізька обласна філармонія

Війна внесла корективи у життя кожного українця. Це стосується і освітнього процесу. Цьогоріч українські учні закінчували школу у складних умовах, не мали випускних вечорів, але кожен отримав документ про здобуття середньої освіти.

 15 липня у Запорізькій обласній філармонії відбувся обласний урочистий захід з нагоди вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти випускникам шкіл м. Запоріжжя та Запорізької області за участю керівників обласної та міської влади.

Відкрили офіційний захід Державним Гімном України, який є символом стійкості духу українського народу та мирного майбутнього.

Із найщирішими вітаннями до присутніх звернулися голова Запорізької обласної державної адміністрації, начальник обласної військової адміністрації Олександр Старух, голова Запорізької обласної ради Олена Жук та заступник Запорізького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій П'ятницький.

Очільники вручили випускникам Запорізького краю атестати та побажали успіху у дорослому житті, яке відкриває для них безліч шляхів і можливостей.

Мистецьким подарунком для гостей став виступ артистів Запорізької обласної філармонії. Лауреат премії І. Паторжинського Українського фонду культури Юлія Якса виконала патріотичну пісню «Україна – це ми», а Юрій Дячук композицію «Соколята», присвячену вчителям та батькам. Своєю творчістю молодих людей у залі вітали мистецькі колективи центрів дитячої та юнацької творчості міста.

Теплу, щиру атмосферу заходу допомогли створити ведучі – чарівна Юлія Дар'їна та галантний Юлій Гаврилов. 

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з виконуючою обов'язки генерального директора, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою від усього серця бажає всім випускникам міцного здоров'я, стійкості та нових звершень в ім'я розбудови неньки-України!

 

З УПЕВНЕНІСТЮ В МИРНЕ ЖИТТЯ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбудуться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Новини