Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 04 червня 2022 — Запорізька обласна філармонія
Субота
04
червня
11:23

Наші діти - наше майбутнє!

4 червня артисти Запорізької обласної філармонії радували дітей концертною програмою "Країна мрій" просто неба.
Малеча з перших акордів впізнавала героїв з популярних мультфільмів - Алладіна та Джина, Міньона та Ляльку Лол. А Золота Рибка та Срібний Шарк зробили прикольні селфі на згадку про щасливі моменти заходу. Круела показувала модні рухи та танці, які всі одразу ж підхоплювали.
Свято створили провідні артисти філармонії: Поліна Гонтарь, Тарас Максименко, Анастасія Литвин, Сергій Пивоваров та Юлій Гаврилов. Артист академічного симфонічного оркестру Микола Зуєв здивував неймовірним виконанням пісні Дмитра Монатіка на скрипці.Член міжнародної організації ілюзіоністів, учасниця телевізійного талант-шоу "Україна має талант" Марина Євченко приголомшувала своїм виступом у жанрі ілюзіон.
Захід пройшов за підтримки благодійної організації "Благодійний фонд "Янголи спасіння" і благодійної організації "Благодійний фонд "Голоси дітей". Відбувся неймовірний обмін позитивними світлими емоціями, які так потрібні у цей складний час. Дітям-переселенцям та дітям нашого рідного міста це неймовірне свято подарували саме в Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії. Пам'ятаємо та доведемо - ніколи знову! Діти повинні жити в мирі та обов'язково з яскравими моментами радості й щастя.

Опубліковано в Новини