Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 03 червня 2022 — Запорізька обласна філармонія

Шановний пане Девіде Рассел Хьюм – колега, партнер

та надійний друг Запорізької обласної філармонії!

Дорогі митці Philomusica of Aberystwyth Великої Британії!

  Росія-агресор підступно і нахабно розпочала війну з Україною, створила загрозу мирному майбуттю Європи та всьому світу. У такий нелегкий час дуже важливо відчувати поряд надійне плече справжніх друзів.

 Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з в.о. генерального директора, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою висловлює Вам найтепліші слова шани та великої вдячності за підтримку, надану благодійну фінансову допомогу та сприяння волонтерській діяльності філармонії. Дякуємо слухачам та усім британцям за чуйні серця та небайдужість.

  Благодійні кошти, зібрані Вами під час концертів та передані на волонтерську діяльність Запорізької обласної філармонії, за рішенням колективу спрямовані на підтримку захисників країни, працівників філармонії та артистів академічного симфонічного оркестру, які боронять зараз увесь світ.

 Висловлюємо безмежну вдячність шановному Прем’єр – міністру Великої Британії Борису Джонсону та усім британцям за підтримку, допомогу і непохитну віру у світле майбутнє України. Адже, у скрутні часи моральна та матеріальна підтримка – безцінна!

  Друзі! Пишаємося нашими тісними творчими стосунками та у майбутньому маємо надію на втілення спільних мистецьких проєктів на найпрестижніших сценах наших великих держав. Впевнені, що Україна переможе і ми ще не один раз зустрінемося на сцені концертного залу імені М.І.Глінки!

Творімо разом добро заради миру і свободи Європи!

Слава Україні! Слава Великій Британії!

Разом до Перемоги!

Опубліковано в Новини