Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 20 червня 2022 — Запорізька обласна філармонія

22 червня Запорізька обласна філармонія відновлює проведення мистецьких заходів в рамках літнього концертного сезону. Глядачів запрошують на благодійну прем’єрну концертну програму артистів філармонії «Старовинні мініатюри» в рамках проєкту «Мистецькі зустрічі у камерній залі».

Напередодні, а саме 20 червня у філармонію запроcили представників ЗМІ ознайомитися з маршрутами слідування в укриття та з Планом евакуації з концертної зали під час повітряної тривоги.

Відкрила зустріч заступник генерального директора Світлана Івко. «На багаточисельні прохання глядачів ми розпочинаємо свою концертну діяльність у глядацьких залах філармонії – великій залі та камерній. Сьогодні ми хочемо показати шляхи евакуації та підготувати глядачів до вимог безпеки, яких треба буде дотримуватись під час заходів в умовах воєнного стану. Підвальні приміщення, обладнані як 2 укриття, можуть вміщувати до 200 осіб, тому кількість глядачів на концертах буде обмеженою» - розказала Світлана Анатоліївна.

Далі шляхи до укриття показав всім присутнім начальник технічного відділу Олег Гойденко. Після оголошення повітряної тривоги, проведення концерту призупиняється, звучить відповідне оголошення, а контролери запрошують глядачів до укриття та супроводжують згідно запропонованої схеми евакуації. Для зручності на шляху встановлені відповідні вказівники. Укриття обладнані всіма необхідними умовами – є туалетна кімната, стільці, засоби гігієни, аптечка з медикаментами, ковдри, обігрівачі, чайник, питна вода, запас продуктів та інше.

Наостанок зустрічі всіх присутніх гостинно пригостили смачними пиріжками, які виготовляють майстрині філармонії, та запросили 22 червня о 16.00 на концерт «Старовинні мініатюри».

Тож, чекаємо з нетерпінням зустрічі з нашими глядачами на заходах після тривалої перерви. Філармонійна оборона - в дії!

Опубліковано в Новини