Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 03 травня 2022 — Запорізька обласна філармонія
Вівторок
03
травня
13:23

У настрої джазу!

  3 травня джазовий квінтет Запорізької обласної філармонії запалив публіку виконанням світових джазових хітів. Концертна програма для вимушених переселенців «У настрої джазу» допомогла всім присутнім хоча б на мить позбутися тривоги, переживання та захопитися атмосферою натхнення і свободи імпровізації.

   Яскраві солісти колективу, професійні музиканти ансамблю під керівництвом Юрія Крюкова підготували насичену програму, яка складалася з відомих композицій А.Домінгеса, Т.Беннетта, С.Ролінгса. К.Дорхана та інших. Музичні твори прозвучали у аранжуванні Юрія Крюкова. Музика завжди об'єднує, дарує радість та надію, адже який ще стиль музики, як не джаз, сповнений казковістю, магічністю та багатством звучань. Джаз донині залишається унікальною формою музичного мистецтва, що об'єднує раси і національності, а також стирає межі між людьми й державами. Поціновувачі мистецтва насолодилися віртуозністю майстрів Тараса Пацернюка (труба), Артема Крамаренка (бас-гітара), Станіслава Шинкаренка (ударні) та Івана Левченка (саксофон). Солістка філармонії провідний майстер сцени Поліна Гонтарь прикрасила програму чарівним вокалом.

  Впевнені, що кожен отримав величезну насолоду та заряд позитивних емоцій від мегаталановитих музикантів, які зачарували всіх своїм яскравим виконанням та автентичністю джазового звучання.

   Під музику Свободи разом до Перемоги!

Опубліковано в Новини