Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 19 травня 2022 — Запорізька обласна філармонія
Четвер
19
травня
12:21

Святкові 50 тисяч пиріжків

   Запорізька обласна філармонія у святковий день – Всесвітній День вишиванки - здобула рекорд! Смачні домашні пиріжки за вишуканим рецептом у «філармонійній пиріжковій» почали виготовляти з початку війни і на сьогодні їх кількість становить вже 50 тисяч штук!

   Смаколиками пригощаємо бійців Збройних Сил України, Національної гвардії України, територіальної оборони.

    Колектив філармонії на чолі з в.о. генерального директора, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою вірить у міць наших захисників, адже вони наразі виборюють наше щасливе мирне майбуття! 

    Тільки разом, тільки до Перемоги!

Опубліковано в Новини

Крок за кроком, у часи щастя та горя пишеться історія  великої держави України! Стежок за стежком народжується візерунок вишиванки,нота за нотою відтворюється українська  пісня.

До чудового свята — Всесвітнього Дня вишиванки Запорізька обласна філармонія презентує  прем'єру пісні «Ой у лузі червона калина».

Твір обрали невипадково, адже саме ця композиція під час війни стала символом єдності, незламності нації, її гордого духу та багатої душі.

Сотні років тому цю пісню співали січові стрільці. У 2022-ому твір отримав друге життя і зазвучав з новою потужною силою, його виконують відомі артисти та аматори, співають на фронтах у  бомбосховищах, на мітингах і флешмобах... Твір переклали на десятки мов світу, а його мотив гордо плине повз кордони та десятиліття.

Слова «Ми піднімемо тую калину», «Ми відбудуємо нашу славну Україну» —  дарують мільйонам українців надію, силу і віру! А вишиванка – символ сміливості, боротьби та запоруки  Перемоги  над злом для всього світу!

#КодНації

Опубліковано в Новини