Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 27 квітня 2022 — Запорізька обласна філармонія

Україна зараз переживає надскладні часи, які потребують єднання та колосальної сили духу. До Запоріжжя продовжують прибувати люди, яким вдається виїхати з місць, де продовжуються активні бойові дій та окупованих територій. В таких складних обставинах для багатьох людей справжнім порятунком стає віра, надія, любов та музика.

26 квітня вимушених переселенців запросили відпочити та побути в атмосфері тепла і радості артисти академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії, художній керівник та головний хормейстер - заслужений артист України Сергій Черногор. У концерті «Гей, соколи» прозвучали українські народні пісні, які можуть достукатися до глибин душі кожного слухача: «Ішов козак потайком», «Розпрягайте, хлопці, коней», «Їхали козаченьки», «Гей, соколи». Пісні, які надихають нас триматися, бути сильними, бути надійним тилом для наших захисників лунали у виконанні солістів ансамблю: Оксани Смотрової, Світлани Малюкової, Ірини Котлярової та Ольги Пацернюк. Солісти балету Микита Коваль, Олександра Ткаченко, Сергій Коляда зарядили позитивом та додали драйву програмі. Всі присутні радо зустрічали оплесками кожну композицію, знімали відео на згадку, підтанцьовували. Особливо раділи діти.

Україна обов’язково стане наймогутнішою державою. Вона - квітуча та лагідна, але така мужня і сильна. А наша нація - найсильніша, наші люди - найсміливіші, наша країна - найпрекрасніша. Пишаємося тим, що ми українці.

Ми обов‘язково переможемо. Слава Україні!

Опубліковано в Новини